Az anya gyermekeiről készült fotót szégyenletes célra használják fel, és ő erre kemény választ ad

Néha az emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Például, hogyan nevethetünk együtt egy olyan gyerekkel, akinek a teste fogyatékos?  A történet, amit most leírunk, valóban abszurd.

Bobbie-Jo Theriault és férje annyira szerette volna, hogy Jaydennek testvére legyen. Bobbie nemsokára megtudta, hogy hármasikrekkel terhes! Nagy boldogságot jelentett ez az ő és a férje számára is!

– Nem számítottunk rá. Nem voltam semmilyen kezelésen. Ez így történt, váratlan volt, de nem hiszek az abortuszban. Ők az én gyerekeim és mindent megteszünk értük, mondta Bobbie-Jo a WTHR-nek. 2010-ben.

Sajnos a Bobbie-Jo család később sok kritikát kapott. Az asszony Crouzon-szindrómában szenved amely egy genetikai betegség és sok deformitást eredményez a testen, különösen a koponyán és az arcon. Jayden és a hármasikrek is  ugyanazzal a betegséggel születtek. Sokan ezért úgy vélik, hogy Bobbie-Jonak, tudva, milyen kockázattal jár a terhesség, nem kellett volna Jayden után már gyermeket vállalnia.

Közzétette: PGMEI – 2017. június 24.

Sajnos az emberek néha kegyetlenül megmondják a véleményüket. Március 12-én a FunnyDump Twitter oldal egy nagyon kegyetlen mémet osztott meg:

When you don't learn from your mistakes #memes #funny #fun #rt #pics #lol pic.twitter.com/ii5KsBEItO

— FunnyDump

Szólj hozzá