11 népszerű sorozat, melynek utolsó epizódjáról kevesen tudnak.

Rengeteg sorozat található az interneten, amik csak arra várnak, hogy megnézzék őket. Vannak azonban olyan ikonikus Tv sorozatok, melyeket vétek kihagyni. Előfordult már, hogy valaki elkezdte a sorozatot és nem fejezte be. Ezért mi összegyűjtöttük azokat a népszerű sorozatokat, melyeknek utolsó epizódját csak kevesen láthatták.

Lost- 2004 – 2010
Az utolsó epizódban Jack találkozik az apjával, aki elmagyarázza, hogy ez a hely az utóélet, amit maguk teremtettek egymás megtalálásához és a halál után folytatják útjukat. Végül az utasok összegyűlnek egy templomban, az ajtók kinyílnak és belesétálnak a fénybe.

Szökés – 2005 – 2009
A normális élethez való visszatéréshez a karaktereknek sok mindenen kell átmennie, beleértve az ellenséggel való közös munkát is. Michael végül beteg lesz és az utolsó jelenetekben azt látjuk, hogy barátai és felesége, Sara egy már felnőtt fiúval mennek a sírjához. Az utolsó epizód után azonban volt egy film, amely véget vetett a TV-sorozatnak. Megmutatta nekünk, hogy Michael nem a betegségébe halt bele, hanem feláldozta magát, hogy mentse feleségét a börtönből. A bátyja és felesége kapott egy búcsúvideóval ellátott CD-t. 2016 -ban jelent meg az új szezon első trailere.

Buffy a vámpírok réme – 1997-2003
Egy új középiskolát építettek Sunnydale-ben, ahol Buffy nehéz tinédzserként dolgozik. A gonosz erők felébrednek az egész világon. A lehetséges vámpírok, akik később megkapják erejüket és képességüket, vadászni kezdenek. Buffy és csapata előkészül az utolsó csatára, amelynek eredményeképpen a Sunnydale teljesen megsemmisül.

A maffiózók – 1999-2007
A TV sorozat fináléja sok rajongónak csalódás volt. Az várható volt, hogy a főszereplő, Tony Sopranot vagy megölik, vagy börtönbe kerül. Az utolsó epizódban a Soprano család egy étteremben ebédel és egy gyilkosnak tűnő személy lép be az ajtón, ezzel úgy tűnik, hogy drámai véget vet a történetnek, de csak elsétál mellettük és bemegy a mosdóba.

Bűbájos boszorkák- 1998-2006
Az utolsó epizódban Phoebe és Paige meghalnak egy gonosszal folytatott harcban. Piper veszi a mágikus gyűrűt és elmegy a múltba, hogy megmentse nővéreit. De 1975-be tér vissza, ahol találkozik a szüleivel és a segítségüket kéri. A terve sikeres lesz, és a nővérek megnyerik a háborút a démonok ellen. Visszakerülnek a normális életbe és a következő generáció elkezd küzdeni a gonosz ellen.

Hercules: A legendás utazások – 1995-1999
A titánok kiszabadulása után hőseink megpróbálják megállítani őket, nehogy legyőzzék az Olümposzt. Miután legyőzték a gonoszt folytatják hősi útjukat, segítve a rászorulókon.

Dokik – 2001 – 2010
A Dokiknak 9 évadja van, de a rajongók a 9. évadot nem tekintik folytatásnak. JD visszatér a kórházba, hogy orvostudományi iskolában tanítson, Turkkal és a többiekkel együtt. Nyolc évvel később, JD és Elliot végül összejönnek és a pár az első gyereket várja .

Smallville – 2001 – 2011
Clark Kent Superman-né válását mutatja be. A sorozatban harcol a gonoszság ellen, de a fő gonosz az utolsó szezonban jön el. A bolygó, ahol Darkseid uralkodik, közeledik a Földhöz. Clark felgyújtja a bolygót, ezzel megmentve a Földet és Oliver barátját, akit Darkseid sötétséggel fertőzött meg.

Az X-akták -1993 – 2001
A TV sorozat két epizóddal végződik, ugyanazzal a címmel: “Az igazság”. Mulder ügynök belép a titkos bázisba, ahol megöli a szuper-katonát, akit valójában nem lehet megölni. 2016 – ban megjelent a tizedik szezon, ami a sorozat folytatása és újraindítása is egyben, mindössze 6 epizódból áll.

Jóbarátok – 1994-2004
Mónika és Chandler ikreket fogadnak örökbe és úgy döntenek, hogy egy vidéki házba költöznek, Joey-val. Ross szerelmet vall Rachelnek. Az utolsó jelenetben a barátok elhagyják Mónika üres lakását és egy utolsó csésze kávéra bemennek a Central Perk-be.

Xena a Harcos hercegnő – 1995-2001
Utolsó epizód neve: “A barát, akire szükségem van.”
Xena és Gabrielle Japánba megy, hogy harcoljon Yodoshi gonosz szellemével. Xena meghal a számos hadsereg elleni küzdelemben, de szellemmé válik. A végső jelenetben egy hajót látunk Xena és Gabrielle szellemével, amely a jövőbeli kalandok tervét tárgyalja.

Forrás:

bovebbenportal

Szólj hozzá