Ha 0-ás a vércsoportod, akkor jobb, ha kerülöd ezeket a dolgokat, mert veszélyezteti az életed!

Azt már valószínűleg tudod, hogy ha 0-ás a vércsoportod, akkor képes vagy bármilyen más embernek vért adni, a vércsoportjától függetlenül. Ez egészen lenyűgöző képesség. Egyetértesz?

Az éremnek azonban van egy másik oldala is. Te nem vagy képes fogadni akárki vérét, csakis azokét, akik ugyanazzal a vércsoporttal rendelkeznek, mint te, ami azért nem túl szerencsés dolog.

Azt is tudnod kell, hogy nem ez az egyetlen egyedülálló dolog a vércsoportoddal kapcsolatban. Egyes szakértők szerint minden vércsoportnak vannak jellemző tulajdonságaik. Olvass tovább!

Született vezető típus vagy, nagyon energikus és remek koncentrációs képességgel rendelkezel. Ezen tulajdonságok miatt sokan kedvelnek a környezetedben.

Egészség

Jellemzően könnyen szedsz fel felesleget és a vízvisszatartás is jellemző rád, ami ödémához vezethet. Japánban a 0-ás vércsoportot különleges személyiséggel társítják. A munkáltatók egy interjúztatás során akár a vércsoportodra is rákérdezhetnek.

A 0-ás vércsoportúakat felelősségteljesnek, elhivatottnak, szervezettnek, szorgalmasnak és gyakorlatiasnak tartják. Úgy gondolják, hogy a 0-ások képesek jobban koncentrálni a feladataikra.

Őseik olyan vadászó népek voltak, akiknek tökéletesen kellet megfigyelniük és értékelniük a környezetüket ahhoz, hogy életben tudjanak maradni.

Hiperaktivitás

Az 0-ás vércsoportú emberek általában hiperaktívak és impulzívak, amikor nagy nyomás alatt állnak, ezért időnként ingerültebbek is lehetnek társaiknál. Ez a nagyobb fokú érzékenység kombinálva egy egészségtelen életmóddal hajlamosíthatja őket különféle anyagcsere betegségekre, mint az inzulinrezisztencia, cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés.

Hajlamosak a gyomorsav túltengésre és emésztőrendszeri fekélyek kialakulására is.

Szakértők javaslata szerint a 0-ás vércsoportúaknak mellőzniük kellene a koffeint és az alkoholt, de legalábbis a lehető legalacsonyabb szintre szorítani. Ezek a vegyületek ugyanis rossz hatással vannak az idegrendszerre és a szív-érrendszerre, magas vérnyomást, pulzus emelkedést és erős szívdobogást válthatnak ki.

Forrás:

tudasfaja

Szólj hozzá