Pécsi Ildikó döntött: kilakoltatja volt menyét és unokáját

Vége lehet a kálváriának, Pécsi Ildikó döntött.

Immár hat éve tart Pécsi Ildikó és egykori menyének, Pártos Csillának a pereskedése, a színésznő most eldöntötte, kilakoltatja volt menyét és unokáját budai otthonából.

“Minden dokumentum a kezünkben van, a bíróság nekünk adott igazat. Remélem, mihamarabb elhagyják a házam, mert már nincs miről tovább beszélni, ha kell, jogi úton érjük el, de menniük kell!” – nyilatkozta a Blikknek Pécsi Ildikó.

A Kossuth-díjas színésznőt és férjét, Szűcs Lajost megviseli az évek óta húzódó pereskedés és a rosszindulatú pletykák. Pécsi azt is elmondta, hogy a pereskedés elején felajánlotta Pártos Csillának a megegyezést, de az elutasította.

“Ajánlatunk a következő volt: a lakásban maradhatnak, a rezsit természetesen fizetik, az unokám, Csaba érettségijéig, addig Pártos és én közös számlát nyitnánk, amihez csak ketten férhetünk hozzá. Erre havonta 600-600 ezer forintot befizetünk, mert akkoriban egy ilyen lakásnak ennyi volt a bérleti díja. Az érettségi utánra tetemes összeg gyűlt volna össze, amit megkaphattak volna. Pártos válasza annyi volt: ez megalázó.” – mondta a Blikknek a színésznő.

A Blikk elérte Pártos Csilla ügyvédjét is, Dr. Gerencsér Andrást, aki azt mondta, ügyfele nem tervezi a távozást.

“Ez nem polgári engedetlenség az ügyfelem részéről. Folyik egy vagyonmegosztási per, amelyben Pécsi az alperes, és ennek a tárgyalásnak az ingatlan is a tárgya. Ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy ügyfelem akár egyszázaléknyi tulajdonrészt is kap a házból, okafogyottá válik a kiköltözése.” – mondta-

Ha Pécsi Ildikó végrehajtót küld, költözniük kell, ebben az esetben viszont a színésznő unokáját is ki kell, hogy lakoltassa annak anyjával együtt.

Forrás:

twice

Szólj hozzá