Idegösszeomlást kapott Angelina, mikor megtudta ki Brad Pitt új párja!

Ettől izgalmasabb forgatókönyvet Hollywoodban sem írhattak volna! Pedig ez lassan egy thriller.

Hasonmását szereti

Angelina Jolie egy ideig a válást is szüneteltette, nehogy a férje kibékülhessen Jennifer Anistonnal, majd egy Brad Pitt hasonmással kezdett el randizni. Garrett Hedlund szintén színész, fiatalabb mint Brad, eléggé sármos is. Hogy mi lett vele? Az most másodlagos, alig egy hónapja ugyanis kiderült, Brad Pitt sincs már egyedül, szerelme pedig nem elég, hogy gyönyörű, és borzasztó okos, egy kiköpött Angelina Jolie hasonmás. Lehet, hogy ez a baj? Jolie idegösszeomlásáról érkezett hír, és az ok is világossá vált.

❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Munkából szerelem

A Massachusetts-i Egyetem egyik professzorasszonya Brad Pitt új szerelme – suttogják Hollywoodban. Most már Angelina Jolie is tudja ezt. Vannak, akik pedig már azt is, hogy a csinos építész bizony alaposan megbolondította a szebb napokat is megélt színészt, a szerelmenek köszönhetően viszont Brad máris kivirult, és napról-napra jobban néz ki. Brad Pitt régóta érdeklődik az építészet és a design iránt, ennek kapcsán találkozhatott először a csinos nővel. A hivatalos megbeszéléseket nem hivatalosak követték, Brad Pittéket hetek óta egyre többet látják együtt kettesben, munkaidőn kívül is.

The New Woman: Brad Pitt is definitely still single, but a new report from Page Six TV reveals there’s one woman he may be trying to romance. Pitt is spending time with MIT professor Neri Oxman, an acclaimed architect. A source confirmed to the outlet that the two met through a MIT architecture project (Pitt himself is into architecture and founded the Make It Right Foundation, which focuses on building affordable homes for people in need) and are just friends for now. “Brad and Neri instantly hit it off because they share the same passion for architecture, design and art," the source told the outlet. “This is best described as a professional friendship. Their friendship has not turned into romance…as both are cautious and this is, again, more of a professional friendship, but Brad is very interested in spending more time with Neri, she is fascinating.” #love #bradpitt #nerioxman #pagesixtv #romance #gossip #mit #architect #makeitrightfoundation #design #art #vanity #news #nowopo

A post shared by @ zuckerprince on

Nem bírta idegileg

Angelina Jolie még jelenleg is Brad Pitt felesége. Férje pedig így lett másba szerelmes. Erre a jelek szerint Jolie nem nagyon lehetett felkészülve. Jolie mérhetetlenül dühös lett, amikor megtudta, a színész kivel randizik. Egy hozzá közeli forrás az amerikai Star magazinnak részletesen beszélt is. “Az egyik pillanatban még hangosan szitkozódott, a következőben pedig teljesen összeomlott” – mondta. Az különösen rosszul érintette, hogy Neri Oxman, Brad új kedvese tényleg a hasonmása, csak sötétebb hajszínnel. “Angelinának tényleg semmi baja nem lenne azzal, ha fiatalabb nőkkel lenne dolga Pittnek. De Neri esetében megfélemlítve érzi magát, ilyen még sosem fordult vele elő!” – mondta a forrás.

“I don't think the money people in Hollywood have ever thought I was normal, but I am dedicated to my work and that's what counts.” – Angelina Jolie

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá