Kisfia vagy a karrier? Nagy döntést hozott Szinetár Dóra

Hatalmas áldozat.

Nincs még készen

Szinetár Dóra még nem érzi magát késznek, hogy kisfia mellől visszatérjen a színházba. Néhány előadásban azért szerepelni fog, de nem teljes munkaidőben. Az Ének az esőben című darabban fog szerepelni néhányszor. Megtehetné, mégis kisfia mellett szeretne maradni, aki szeptemberben született Down-szindrómával.

Ebben a hónapban én választhattam a hónap könyvét a Libri Bookline-UNICEF Szívunk rajta programban! Csodajó mesekönyvet választottam! A címe Világvége Alsó, és kortárs magyar írók meséit olvashatjátok benne! Ma láttam én is a Libriben kirakva! Olvassátok! Szeressétek! #szivunkrajta #szeretemkonyv #olvasnijo #mese #zorkavalolvasunk #libri #bookline #unicef

A post shared by Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on

Nem az ő fejlődése az oka

Az Operettszínház előadóművésze így beszélt a kisfiáról a lapnak.

“Benji csodálatos kisfiú, mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen szépen fejlődik. Vannak fejlődési szakaszok, amelyekben a korát is meghazudtolóan előre jár, végtelenül ügyes, értelmes és okos. Nincs szüksége több törődésre és odafigyelésre, mint egy vele egykorú babának. Nem az ő fejlődése az oka annak, hogy még itthon maradok, nincs extrán igénye rám”

– mondta a színésznő a Borsnak.

Dumcsiztunk ebéd után… ❤️ (A fotó a szerző kizárólagos tulajdonát képezi, az oldal követőinek szól. Engedély nélküli másolása, bármilyen módon történő felhasználása, vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, amelyet a törvény büntet. Hozzájárulás kérése: [email protected] )

A post shared by Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on

Végtelenül szerencsés

A színésznő hozzátette, hogy nagyra értékeli munkahelye családbarát hozzáállását:

“Egyrészt Marci és Zorka születése után is így tettem, egyszerűen szeretem kiélvezni és kihasználni a babázás minden pillanatát. Nem azért szültem negyvenévesen, hogy aztán azonnal visszaálljak a színpadra. Végtelenül szerencsés vagyok, hogy ebben a tervemben az Operett is támogat, nem minden színház engedi ezt meg a kismamáinak”

– válaszolt a lapnak Szinetár Dóra.

Nagyon Szépen Köszönöm a rengeteg jókívánságot! 41 éves vagyok, van három egészséges, gyönyörű gyerekem, egy férjem, akit imádok, és két szülőm, akik velem ünnepelnek! Ennél boldogabb nem lehetek!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #szulinap #birthday #boldogsag #szeretet #gyerekeim #41 #happyness (A fotó a szerző kizárólagos tulajdonát képezi, az oldal követőinek szól. Engedély nélküli másolása, bármilyen módon történő felhasználása, vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, amelyet a törvény büntet. Hozzájárulás kérése: [email protected] )

A post shared by Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá