A nénike vetkőzni kezd a színpadon és a zsűri tátott szájjal bámulja

Mikor Jenny Darren megjelent a Britain’s got talent című műsor színpadán, biztos hogy sokan előítélettel gondoltak erre a nyugdíjas hölgyre mikor levette ruháját és megmutatta milyen rock szerelés van rajta.

Nagyon könnyű ítélkezni valakiről, akit életünkben először látunk. Figyeljük hogyan megy vagy áll valaki, hogyan beszél és ez nagyon sok mindent elárul róla, de előfordul, hogy túl gyorsan ítélkezünk.

A Britain’s got talent című tehetségkutató műsor egyik epizódjában egy Jenny Darren nevezetű hölgy jelent meg a színpadon és előadásával mindenkit meglepett. Ez a nyugdíjas hölgy furcsa ruhában, összefogott hajjal jelent meg de nem ez a hölgy hagyta el a színpadot néhány perccel később.

Mikor megszólal a zene, a hölgy elkezd vetkőzni amivel teljesen összezavarja a zsűrit. Aztán hirtelen megjelenik a rock menyasszony, aki a ruha alatt rejtőzött és megszólal a “Highway Two Hell” című  AC / DC dal.

Ez a nagyi igazán fantasztikus rocker!

Az övég az egész színpad, a hangja, a külseje, a kisugárzása is elárulja, hogy ő egy igazi rock előadó akinek minden tudás a kisujjában van.

Ma két dolgot is megtanultunk: Soha ne ítélkezzünk a külső alapján és soha nem lehetsz túl idős arra, hogy fantasztikus legyél!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá