Nemrég vált el, szüksége volt egy új kezdetre. Csudajót tett vele ez a megújulás!

Nem vitás, már egy frizuraváltás vagy akár egy új hajszín is nagyot lendíthet egy nő önbizalmán. Természetesen a megújulást ennél jóval tovább is lehetne fokozni, néhány szakértő kezecske pedig minden kívánságot képes teljesíteni.

Ennek a nőnek például sorsdöntő volt a legutóbbi látogatása a fodrászhoz. A stylistok több órán át dolgoztak rajta, de meg is lett az eredménye: Lori talán még sosem nézett ki ilyen jól! Az átalakulásra mindenképp nagy szüksége volt. Nemrég vált el a férjétől, ez a szépítkezés pedig igazi terápia volt a lelkének és a testének.

A nő a ReVamp! nevű szépségszalon munkatársaira bízta magát, Christopher Hopkins irányításával. A válás mély sebeket hagyott a szívében, a fájdalom enyhítésére vágott bele élete egyik legnagyszerűbb kalandjába.

Lori egy divatos, fiatalos frizurával lett gazdagabb. Természetes szépségét új hajszíne emelte ki, illetve a profi smink, ami tökéletesen passzolt a stílusához. Bár a hajhosszában nem következett be jelentős változás, az összkép mégis óriásit dobott a nő megjelenésén. Végre magabiztosan sétálhat ki az ajtón, és jól érezheti magát a bőrében!

Forrás:

doily

Szólj hozzá