Elvesztette a lányát: szívszorító vallomást tett Várkonyi András!

38 évesen hunyt el Várkonyi Andrea.

Hosszan tartó súlyos betegség után egy héttel ezelőtt elhunyt Várkonyi Andrea, színésznő, Várkonyi András lánya.

“Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. A Barátok közt és az RTL Klub osztozik a család gyászában” – írta közleményében az RTL Klub, és arra kérték a rajongókat és újságírókat, engedjék nyugalomban gyászolni a hozzátartozókat.

A színésznő édesapja, a Barátok közt népszerű Vili bácsija most először szólalt meg lánya elvesztése kapcsán.

“Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk – mondta Várkonyi András a Borsnak, aki a hétvégét egy nagy sétával töltötte a Belvárosban. “Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is” – magyarázta.

Várkonyi Andrásnak korábban volt egy bypass műtétje, így a sport számára előírás. Igaz, az edzéseket sétára cserélte egy ideje.

Munka közben Andival

Közzétette: Várkonyi András – 2017. május 14.

Az idegi megterhelés vesz ki a legtöbbet a szervezetemből. Igyekszem nem mindent a lelkemre venni, dacára annak, hogy szörnyű dolog történt velem mostanában, de rendkívül sokat rontana az állapotomon, ha így tennék” – mondta a lapnak Vili bácsi, aki egyelőre nem tudja elképzelni, hogy nyugdíjas legyen. ” Belőlem hiányzik az elfekvős, henyélős életérzés, pedig, amikor a kisunokámmal focizom, bizony érzem, hogy nem vagyok már annyira aktív, mint ifjabb koromban.” – mondta.

Forrás:

twn.hu

Szólj hozzá