2018. május 15-én az Uránusz a Bika csillagjegybe lép – Nagy változások következnek!

Május 15-én jelentős asztrológiai esemény következik be, amely kihatással lesz a pénzügyeinkre, ezért az emberek kétszer is meggondolják majd, hogy mire költenek pénzt, és mire nem.

Az Uránusz bolygó 83-84 évvel ezelőtt tartózkodott a Bika csillagjegyben. A görög mitológiában az Uránusz az Univerzum ura, akinek a felesége, Gaia, a Föld istennője.

Május 15-ről 16-ra virradó est folyamán az Uránusz, összekapcsolódva a Merkúrral, belép a Bika csillagjegybe, ahol hét éven keresztül fog tartózkodni, azaz egészen 2025-ig. A Bika csillagjegy stabilitást hoz az Uránusz bolygóra, mivel a Bika a higgadtság, a logikus, földhöz ragad gondolkodás híve, ami képes féken tartani az Uránusz kiszámíthatatlanságát, szélsőségességét.

Ezen átmeneti időszakban változások következnek be a pénzügyek terén, a monetáris helyzet stabilabbá válhat, ami jó hír a szegényebb, hátrányosabb körülmények között élők számára. Ezek a változások leginkább a Bika csillagjegyűek számára lesznek nagy hatással, majd a Szűz, a Skorpió és a Vízöntő jegyűek is tapasztalhatnak hasonló változásokat.

Ezen égi jelenség hatására spirituálisan azt fogjuk érezni, hogy elérkezett az idő arra, hogy az életünket saját magunk irányítsuk, mert ez az út vezet a teljes megvilágosodáshoz, amelyben segítségünkre lesz a Neptunusz. Fontos, hogy megszabaduljunk a függőségeinktől, a káros szenvedélyektől, mert ezek hatására beindul a pozitív energiák áramlása az életünkbe.

Az Uránusz egy nyugtalan bolygó, amely képes fellázadni a manipuláció, az igazságtalanság ellen, főként amely egy szexuális, vagy etnikai kisebbségi csoportra vonatkozik. Ez a bolygó egyben felerősíti a szolidaritásra, az egyenlőségre és a humanitárius segítségnyújtásra vonatkozó energiákat, erőfeszítéseket.

Az Uránusz a Vízöntő jegy ura is, amely a levegő elemhez tartozik. A Vízöntők remek feltalálók, forradalmárok, akik kiállnak az igazukért.

Az Uránusz nem kedveli az elitet, ez a bolygó inkább a szegényebb, leszakadó társadalmi réteget pártolja, akiket a gazdagok, tehetősek kihasználnak, megaláznak. Az Uránusz nem az egyéni, hanem a közösségi döntésekben látja a jövőt. Ez a bolygó a kollektív jogok harcosa, aki igyekszik minden lehetséges eszközzel megakadályozni az erőszak, a konfliktusok, háborúk, terrorizmus térnyerését.

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá