A tanár megszégyeníti a kislányt az egész osztály előtt – a lány bosszúja mindenki számára váratlan

A gyerekek sok időt töltenek az iskolában, ezért fontos, hogy az osztály és a környezet nyugodt és barátságos legyen. Az iskolásoknak képesnek kell lenniük arra, hogy normálisan, nyugodtan foglalkozzanak osztálytársaikkal és a tanárokkal, veszekedés és csúfolódás nélkül.

Sajnos ez nem mindig így van, a lenti felvétel igen jól mutatja ezt. Sajnos gyakran előfordul, hogy a tanárok megalázták a diákokat az egész osztály előtt. Ez egy olyan élmény, amit egy 8 éves gyermeknek soha nem kellene megtapasztalnia.

A szorongás, a provokatív környezetben való tanulás semmilyen körülmények között nem motiválja a gyermeket. A tanároknak inkább azt kellene feltérképezni, hogyan tudják a tanórákat érdekesebbé tenni és hogyan tudják a tudásvágyat felkelteni a gyerekekben.

A videóban látjuk, amint a tanár egy 8 éves kislányt hív ki a táblához és a személyes névmásokkal kapcsolatban faggatja őt. A lány csendes és megfélemlítettnek tűnik, meg sem mer szólani tanára előtt. A tanár egyre hangosabban teszi fel kérdéseit csak azért, mert a gyermek nem tud válaszolni.

-Milyen órára jöttél be? – kérdezi tovább kiabálva a tanár. A kislány továbbra is csak hallgat és lehajtja a fejét. A tanár eközben frusztrációjának ad hangot, hangsúlyozza hogy a gyermek nem készült az órára.

Aztán egy bizonyos pillanatban, amikor a tanár már a kezével kezdi bökdösni a gyereket, a kislány reagál. Teljesen váratlan a reakciója, senki sem gondolta, hogy ezt fogja tenni.

De nem akarunk mindent elárulni, nézd meg a lenti filmet (a felvétel orosz nyelvű, angol felirattal). Nem szabad elfelejtenünk, hogy az agresszió soha nem a megoldás, különösen ha gyermekekről van szó!

Ha tetszett a videó, kérjük oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá