A fél internet a királyi esküvői fotón lévő hibával foglalkozik. Te észreveszed?

A múlt hétvégén egybekelt Harry és Meghan esküvője még sokáig központi téma lesz a netezők körében, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy most éppen az esküvői fotókat elemezgetik a felhasználók.

Rengeteg komment érkezett azokhoz a fotókhoz, amelyen Sussex hercege és hercegnéje a koszorúslányokkal látható. Bár eléggé furcsa a baki, amit az emberek észrevettek, megvan rá a logikus magyarázat.

Neked sikerül kiszúrni a bakit?

Sokaknak nagyon zavarja a szemét a képeken levő hiba. Számodra is az? Te észreveszed, hogy mi lehet az, ami annyi embert nem hagy nyugodni?

Az egyik kis koszorúslánynak nincsen saját csokra. Ez a kislány történetesen Meghan legjobb barátnőjének kislánya, Ivy Mulroney. Mivel ő sem szeretne csupasz kézzel állni, ezért egy másik koszorúslánnyal, a herceg keresztlányával, Florence van Cutsem-mel próbál osztozkodni egy csokron.

A kommentelők közül sokan írták kérdőn, hogy miért hiányzik az egyik kislány kezéből a csokor. Megjegyezték, hogy ugyan nem ez a legfontosabb dolog, mégis zavaró ez az egyensúlytalanság.

Ivy az egyetlen kislány ugyanakkor, akinek virágkoszorú sincs a fején, így eléggé meg volt különböztetve a többiektől.

Mivel az ő dolga volt az, hogy a menyasszony csokrát vigye, ezért nem volt neki saját csokra.

Nem tudni, hogy ez szándékosan történt-e így vagy egyszerűen figyelmetlenségből, mindenesetre sokkal egységesebb és szebb lenne a kép, ha minden lány kezében volna csokor és egyikőjüknek sem kellett volna feszengenie, hiszen Ivy okkal kérte kölcsön a kis Florence csokrát.

Forrás:

tudasfaja

Szólj hozzá