Miért van mindig sebtapasz Katalin hercegné ujján?

Az egész világ ezt találgatja.

A sebtapasz-rejtély

Az elegancia és báj szobrát is megmintázhatnák a 36 éves Katalin hercegnéről, az angol királyi család csodaszép tagjai ugyanis minden nyilvános eseményen kifogástalanul néz ki. Ezért vet fel milliónyi kérdést az a fránya sebtapasz, ami évek óta, rendszeres időközönként feltűnik a kezén. Nem elsősorban az a rejtély, hogy miért, hanem az, hogy miért ilyen gyakran?

Évekkel ezelőtt kezdődött

A tapasz jelenlétéről rengeteg spekuláció született már, az elsők egy nappal azután röppentek fel, hogy Katalin találkozott az A Street Cat Named Bob című film főhősével, egy cicával. Biztosan a cica karmolását fedte el a hercegné a sebtapaszokkal, gondolták sokan, de rosszul: sebtapaszos képek előtte és utána is készültek Katalinról: 2008-ban, 2015-ben, idén, évek óta szinte minden hónapban.

Most biztosan azt mondjátok, hogy nagyon kukacoskodóak vagyunk, hiszen a sebtapaszok gyakori feltűnésének nyilván teljesen banális oka van: Katalin gyakran megvágja magát stb. Azonban egy kis kételkedésre és kíváncsiságra adhat okot az, hogy a Buckingham-palota nem kívánta kommentálni a sebtapasz-sztorit. Vajon miért nem?

Nem lehet biztosat tudni

Az internet népe természetesen felbolydult, és a Palota helyett is próbált elfogadható magyarázatot találni. Egyesek amellett kardoskodnak, hogy Katalin hercegné lelkes és odaadó anyukaként rendszeresen játszik a két gyerekével, Györggyel és Charlotte-tal, így elképzelhető, hogy a nagy szaladgálás, emelgetés közepette mindig meghorzsolja az ujjait. Köztudott az is, hogy a hercegné szeret és tud is főzni, így nem lenne meglepő, ha a konyhában szerezte volna a sérüléseit. Elvégre kivel nem fordult még elő, hogy zöldségaprítás közben megvágta az ujját? A harmadik lehetőség a háziállatok viselkedése: a királyi család, így Katalinék is sok állatot tartanak, köztük kutyákat, macskákat is, nagy az eshetősége annak, hogy valamelyik mindig megkarmolja a hercegnőt.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá