9 melltartóval kapcsolatos trükk, amit minden nőnek tudnia kell

A melltartó viselésével kapcsolatosan léteznek olyan trükkök, amelyeket minden nőnek érdemes megismerni. Íme néhány ezek közül:

Ne hagyd, hogy a melltartód lecsússzon.

Pánt nélküli melltartók rendszeresen lecsúsznak, vagy rosszul támasztják alá melleket, ami tényleg elég bosszantó. Akassz egy pántot a melltartó hátuljába, majd vidd előre a melleid alá, és rögzítsd a másik hátoldali akasztóba. Így a melltartó a helyén marad, akármit csinálsz.

A tökéletes push-up titka.

Ez a technika kiválóan alkalmas egy fotózásra. A szilikon betéteket átlósan tedd a melleidhez ne pedig a szokásos vízszintes módon. Próbáld meg mindenhol alátámasztani a melleidet.

Ha a pánt kidörzsöl.

Tegyél speciális szilikonbetéteket a pántok alá, ami megakadályozza, hogy kidörzsölje a bőrödet. A kidörzsölő pántok azt jelzik, hogy a melltartó pántja túl szoros, és az összes terhelés a pántokba megy.

Kényelmes pánt nélküli ruha.

Ha úgy akarod viselni a pánt nélküli ruhádat, hogy ne látszódjon ki alóla a pánt, akkor egyszerűen csak varrd bele a ruhádba a melltartót, ahogy a képen is látod. Ezzel a módszerrel garantáltan élvezni fogod a megjelenésed.

A pántok beállítása.

Ne feledd: az optimális alátámasztást akkor érheted el, ha két ujjad a pánt alá teszed, ahogyan a képen is látod. Így a pántok beállítása nagyon egyszerű, és fájdalommentes lesz.

A mellek megemelése.

Ha a melltartó kinyúlt, és már rosszul tartja a melledet, vagy egyszerűen csak meg akarod emelni a melleidet, keresztezd a pántokat hátul.

Csipkemelltartó.

Ez a fehérnemű remekül néz ki, kényelmes és puha, mert nincs benne semmilyen merevítő, ami irritálná a bőrünket és testünket. Ám sajnos ebbe a fazonba a mellek nem mutatnak semmilyen formát. A probléma megoldásához tegyél be egy fürdőruha betétet. Ragasztóval akár rögzítheted is, hogy ne csússzon ki.

Ha az ingen rések vannak.

Ez elég ismert probléma a nagy kebellel rendelkező emberek körében. Annak érdekében, hogy ne tedd ki a melleidet idegen tekinteteknek, rögzítsd az ing gombjai között a hézagokat kétoldalú ragasztóval, vagy ha nagyon ügyes vagy és nem fog látszódni akkor biztostűvel is.

A melltartók tárolása.

Ez egy remek módja annak, hogy megfelelően tárold a melltartóidat. Így nem veszítik el formájukat, és könnyen hozzá tudsz férni.

 

Forrás:

tudnivalok

Szólj hozzá