A fiatal pomponlány sírni kezd, amikor a nevét mondják a stadionban – mikor a nézők megtudják miért, mindenki meghatódik

Nehéz helyzetben van az a gyermek, akinek kistestvére születik és hirtelen mindenki a csöppséggel kezd el foglalkozni. Az elsőszülött gyermek élete ilyenkor hirtelen a feje tetejére áll, sok minden összezavarodott benne.

A 7 éves Hailey McGregornak nemcsak hogy kistestvére született, azt is meg kellett szoknia, hogy édesapja aki a tengerészetnél szolgált, külföldi munkát vállalt. A kislány megszokta, hogy apját minden nap láthatta és ez elég nagy változás volt a kislány számára.

Hailey nagyon szeret pomponos lányként a versenyek előtt fellépni. A kislánynak fogalma sem volt arról, hogy aznap, amikor társaival egy amerikai focimérkőzés előtt lépett fel, valami nagyon különleges dolog fog történni.

A csapat már éppen a fellépéshez készülődött, a műsorvezető azonban egy furcsa közleményt mondott be. Haley meghallotta a saját vezetéknevét és szinte nem akart hinni a fülének. A stadion teljesen tele volt, és ekkor meghallotta édesapja nevét. A kislány meglepődött és meg is ijedt aztán elkezdett sírni az izgalomtól.

Zavarodottságában anyjára nézett és gyorsan odaszaladt hozzá. Az anya átölelte őt és a stadion másik vége felé mutatott.

A kislány legnagyobb meglepetésére apja állt ott, óriási mosollyal az arcán. Hailey azonnal odarohant hozzá, a közönség pedig éljenzésbe tört ki. Nagy meglepetés volt ez a kislány számára, soha életében nem fogja elfelejteni ezt a pillanatot.

A lenti filmben láthatod, amikor Hailey apjával találkozik, micsoda megható pillanat ez!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá