A férfi kikapja a fodrász kezéből a fésűt – a fodrásznő szeme könnybe lábad, amikor meghallja miért

Mindenki számára fontos az, hogy ápolt legyen a külseje. Különösen akkor, ha már idősebb valaki és nem mindig tud saját magáról gondoskodni.

Néhány dolog azonban sokkal komplikáltabb, mint gondolnánk ha valaki már nem mozog olyan könnyedén vagy esetleg már nem tud egyedül utazni. A lenti filmet a Lova What Matters Facebook-oldalára tették fel. Egy férfit is látunk a felvételen, aki szintén tudja milyen fontos az, hogy segítsünk az idős, mozgásukban korlátozott embereken.

A férfi cselekedete nagyon sok embert meghatott.

“Íme itt a bizonyíték, létezik még igaz szerelem…. az idős hölgy már nem tudta megfésülni a haját és férje megtanulta, hogyan kell frizurát készítenie. Megismerkedett a termékekkel, azzal, hogyan fogja a hajkefét, hogyan használja a hajszárítót…

Ez az egyik legszebb dolog, amit eddig életemben láttam…..potyogtak a könnyeim. Micsoda fantasztikus férfi, milyen szerencsés. Isten áldja meg őt.”

A feleség állapota egyre rosszabb lett, a betegség miatt már szinte fel sem tudta emelni a karját ezért nem tudott fésülködni sem. Emiatt egyre morcosabb lett és önbizalma is megcsappant.

Ezért tanulta meg a férje, hogyan készítsen neki frizurát. A fodrász és az egész csapat nagyon meghatódott attól, milyen figyelmes és gondoskodó volt a férj.

Sok időbe telt, míg a férj megtanulta, hogyan kell a frizuráját elkészíteni. Nézd meg a lenti filmet és láthatod, milyen kedvesen foglalkozik a férj feleségével. Ha őket látjuk eszünkbe jut, hogy létezik még igazi szerelem, ezért kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal a Facebook-on.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá