Bombanő lett Missy Elliot-ból! Nem ismersz rá a friss képein

Elárulta a titkát.

A 90-es évek elején robbant be a zenei életbe, és évtizedeken át az egyik legkeményebb női rapper volt világszerte.

A 46 éves Missy Elliott védjegye lett a testalkata, hiszen nem csak átvitt értelemben, a szó legszorosabb értelmében is a legnagyobbnak számított. Az elmúlt években aztán már sokkal kevesebbet lehetett hallani róla, nem véletlenül. A rapper-színésznő belátta, muszáj változtatnia, hogy teljesebb életet élhessen. A legfrissebb képein már fel sem lehet ismerni.

“Büszke vagyok rá, hogy négy hónapon át csak vizet ittam, rostos levek és limonádé helyett” – írta néhány napja egy képe alá a sztár. “A kenyeret is teljesen elhagytam és az Isten tudja: ez volt számomra a legkeményebb!” – tette hozzá.

Missy Elliot a friss képével mindenkit meglepett!

Missy Elliot a legnagyobb sztárokkal dolgozhatott együtt és színésznőként is bizonyíthatta, a filmvásznon is sikeres. 

Igaz, termete miatt neki igazán a karakterszerepek álltak jól, vagy azok a forgatókönyvek, amelyekben magát alakíthatja!

A 90-es években indult Missy Elliot zenei karrierje, és nagyon hamar felkapott előadó lett. A legnagyobb sztárok mind vele akartak dolgozni, rengetegnek sikerült is.

Proudly to say it’s been 4 months I have only drank water no other juices or soda & I cut out bread & Lord knows that’s been the hardest for me!

Szólj hozzá