Így néz ki Csepregi Éva 26 éves fia

Dávid fia követte anyukáját a színpadon, sokszor fellép a Neoton Famíliával.

Csepregi Éva énekesnő 39 éves volt, amikor 1992-ben megszületett fia, Heatlie Dávid. A Neoton Família énekesnőjének fia a skót származású Bob Heatlie-től született, akivel az énekesnő jó pár évig élt szerelemben.

„Nagyon vágytam arra, hogy gyerekem legyen. 39 éves voltam, amikor Dávid született. Ez akkoriban meglehetősen későinek tűnt, de nekem előtte volt egy sikeres zenei pályám, és időben nem jött össze, hogy korábban anyuka legyek. Nagy boldogság volt, amikor Dávidot először a karjaimban tartottam. Úgy éreztem, nem volt hiábavaló a hosszú várakozás. Csak azt sajnálom, hogy nem lett több gyerekem, de azt is belátom, hogy a gyerek akkor jön, amikor jönnie kell. Hiszek abban, hogy megvan írva a sorsunk, és bizonyos értelemben azt is törvényszerűnek gondolom, hogy kinek, mennyi gyereke lesz. Nekem egy adatott, és hálás vagyok, hogy így alakult. Jó fiam van, akivel sosincs probléma, a tinédzserkori lázadókorszak is elkerülte.” – nyilatkozta Csepregi Éva a Meglepetés magazinnak.

Dávid május 30-án töltötte be a 26. életévét, és akárcsak anyukája, ő is nagyon szeret zenélni, gyakran fellép a Neoton Famíliával, de több más együttesben is zenél.

Az énekesnő nemrég fiával szerepelt a Vigyázat, Szülővel Vagyok című műsorban, ahol a legviccesebb és legmeghatóbb családi sztorikat elevenítették fel.

Forrás:

twice

Szólj hozzá