Kiakadtak a rajongók: megvált gyönyörű hajától a világ egyik legjobb nője

Sokkoló a különbség.

Irina Shayk levágatta a haját

“Ezt miért kellett?”, “Borzalmasan néz ki…” – ilyen és ezekhez hasonló kommentek lepték el a világhírű modell, Irina Shayk közösségi oldalát, miután vadiúj frizurával jelent meg egy divatbemutatón, Milánóban. Nem túlzás kijelenteni, hogy a rajongók csalódtak, amikor meglátták a gyönyörű híresség rövid séróját, akit amúgy a világ egyik legdögösebb nőjeként tartanak számon.

Utoljára Cannes-ban láthattuk nagy nyilvánosság előtt, és ahogy előtte szinte minden vörös szőnyeges eseményen, a filmfesztiválon is mindenki megfordult utána. Káprázatosan nézett ki a nagyszabású rendezvényen, ahol nem mellesleg még derékig érő tincseivel tündökölt.

Éljen a bubi

Mostanában egyre több sztár vágatja le ilyen frufrus bubira a haját, legutóbb például Mila Kunis áldozta be fürtjeit, most pedig Irina volt soron. Szerintünk egyébként ez is jól áll neki, hiszen amúgy szép nő, mindegy, milyen frizurát hord. A véleményünktől függetlenül a rajongók közül sokan nem értékelték a drasztikus változást.

On my way …..

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

“Vagány, imádom”

Természetesen voltak bőven olyanok is, akiknek kifejezetten tetszett a modell új sérója. Szerintük nagyon bevállalós és vagány, abszolút hirdeti az idei trendeket. Mi egyetértünk velük, és kíváncsian várjuk, ki lesz a következő celeb, aki előrukkol ezzel a frizurával.

Boys boys boys ❤️❤️❤️

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

 

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá