Csak egy fotót posztolt a kislányáról, kegyetlenül nekiestek a kommentelők

Nem semmi, amit kapott. Kinek van igaza?

Kicsikről nagyoknak

Sok kezdő és gyakorló édesanya fordul segítségért különböző fórumokhoz, ahol a tapasztaltabb szülők megoszthatják információikat és meggyőződésüket a gyereknevelésről. A hasznos tanácsok mellett azonban néhány haszontalan, sőt egyenesen veszélyes vélekedések is megtalálhatók az ilyen oldalakon. Nem beszélve arról, hogy egyes fórumokon a gyerekek fotóját is közzétehetik a szülők, ami miatt gyakran acsarkodásba, vagy a másik gyerekének kritizálásába fordulnak át a dolgok. Most is ez történt.

Healthy mom, healthy baby. Since in the early stage, make sure that your body and your baby get all the nutrition needed. Also try to avoid the bad ones to prevent any pregnancy problems. #pregnancytips #pregnant #mommytobe #mommysharing #moodswing #pregnancysymptoms #pregnancytest #welcomingbaby #babymommy #mommyforum #babybump #maternityshoot #babyphotography #mumtobe #mommyshare #mommytalk #pregnancyfood #pregnancy #pregnancydiary #theexpectingclub

Welcome to the Club! (@theexpectingclub) által megosztott bejegyzés,

Véleményvezér anyatigrisek

A Scary Mommy nevű baba-mama fórumon történt meg, hogy egy édesanya teljesen ártalmatlan széndékkal megosztott egy fotót kislányáról. Teljesen hétköznapi dolog, mégis elindult a kommentháború, mert a fórumozók egy része nekiesett az édesanyának a kép miatt.

These sunny days fill me with joy! Love to relax for five minutes enjoying my balcony

Szólj hozzá