Vilmos herceg megkérte a rákos kislányt – a válasz az egész szobát megnevettette

A hatéves Daisy Woods, csak úgy mint sok más vele egy korú lány, arról álmodozik, hogy egyszer hercegnő lesz belőle. Sokszor beszélt már arról, hogy szeretne feleségül menni egy herceghez, és egy gyönyörű kastélyba költözni, ahol minden nap boldogan élhet.

Jelenleg azonban Angliában, a Royal Marsden Sutton Kórházában él, mivel hosszú és kemény küzdelmet folytat a rák ellen. Daisy a gyógyulás útjára lépett, de nem is sejtette, hogy álma ilyen hamar megvalósul. Olvasható a Királyi család weboldalán.

Prince William attaches a name tag to patient Daisy Wood, 6, during a visit to the Royal Marsden hospital in Sutton,…

Közzétette: CTV News – 2017. május 16.

Egy nap, épp a szobájában ült, és rajzfilmet nézett, amikor királyi látogatásban részesült. Vilmos herceg egyszer csak belépett az ajtón!

Beszélgettek Daisyvel, aki elmondta neki, hogy mindig arról álmodott, hogy egy herceg elvegye feleségül. Vilmos elmosolyodott, majd megkérdezte:

– Szeretnél feleségül jönni hozzám, Daisy?

The Duke of Cambridge meets Daisy Wood, aged 6, who is being treated at the @royalmarsden Oak Centre for Children and Young People. The Duke has been President of the Royal Marsden NHS Foundation Trust since 2007, and today joined staff at the Sutton facility on their rounds as a Radiotherapy Aid.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Daisy szülei nagy szemmel néztek rá, mert arra számítottak, hogy a válasz egy hangos “igen” lesz.

De Daisy mindenkit meglepett a gyors válasza:

– Nem, te túl öreg vagy!

Egy interjúban később elmondta, hogy a herceg nem úgy néz ki, mint ahogy elképzelte, és amikor meglátta, hogy milyen öreg, megváltoztatta a véleményét.

Minket lenyűgözött Daisy nyugodt hozzáállása, és reméljük, hogy hamarosan teljesen felépül. Oszd meg, ha egyetértesz!

Forrás:

csodalatos

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés

Szólj hozzá