Az anyát pár perc alatt megskalpolják – mindenkit figyelmeztet erre, aki benéz a motorháztetőbe

A nő csak néhány másodpercre hajolt oda, hogy megnézze mi lehet a probléma – most mindenkit figyelmeztet arra, hogy milyen veszélyes benézni a kocsi motorháztetőjébe mert ez majdnem az életébe került.

Mikor elromlott a család autója, az édesanya meg akarta nézni mi okozhatja a problémát. Ez nagy hiba volt, ami majdnem az életébe került.

Néha sok pénzt takaríthatunk meg, ha saját magunk javítunk meg valamit – de ez különösen drága mulatság lehet egy autójavítás esetében.

Alig Abare abban reménykedhetett, hogy meg tudja majd szerelni az elromlott kocsit. A nő kinyitotta a motorháztetőt és lehajolt, hogy megnézze mi lehet a probléma.

Ez nagy hiba volt.

Alon hirtelen fájdalmat érzett, sokkal erősebb fájdalmat, mint amit valaha is érzett életében.  Fogalma sem volt, mi történt, csak azt tudta, hogy ez volt a legerősebb fájdalom, amit eddig érzett.

Alon hosszú haját a motor hűtőventillátora bekapta és az eredmény az volt, hogy a nő hajas fejbőre nagy részen megsérült, mintha megskalpolták volna.

A nő sikolyát a gyerekeket is hallották, akik akkor éppen a házban tartózkodtak. Azonnal reagáltak és anyjuk segítségére siettek. Az egyikük gyorsan hozott egy ollót és levágták a ventillátorba beakadt hajtincseket.

A gyermekek nyugodtan viselkedtek és ennek köszönhető, hogy Alont gyorsan kórházba lehetett vinni, ahol azonnal ellátták őt.

Alon most másokat is figyelmeztet, különösen azokat a nőket, akiknek hosszú  hajuk van..

Mindig győződjünk meg arról, hogy össze van fogva a hajunk ha egy gép közelébe megyünk. Bármilyen géppel is foglalkozunk, a baleset veszélye mindig fennáll, jobb az óvatosság.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá