Találd meg a lelkitársad a csillagjegyed segítségével! Eláruljuk ki illik leginkább hozzád!

Kíváncsi vagy, hogy a csillagjegyed alapján milyen ember illik leginkább hozzád, ki a lelkitársad? Akkor most megtudhatsz mindent. Kellemes böngészést és informálódást!

Kos

Ha nem is látszik rajtad, arra vágysz leginkább, hogy találj magadnak egy olyan embert, akivel szót érthetsz, és közben nem sérül a függetlenséged. Természetesen ennek a szeretetnek, tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie. Számodra egy szenvedélyes és elhivatott személy a legideálisabb lelkitárs.

Bika

A te lelkitársad az az ember, aki megért és mindenben támogat. Mivel nem tűröd az árulást, csak olyan ember lehet a lelkitársad, akiben teljes joggal megbízol. Hajlamos vagy addig várni, amíg valóban megismered a lelkitársadat, és megbizonyosodsz arról, hogy ő számodra az igazi.

Ikrek

Egy olyan emberről álmodsz, akit imádhatsz, és akit értékelhetsz, akire felnézhetsz. Ez az ember képes felébreszteni benned a szenvedélyt, a kreativitást, és az érzelmeket is.

Rák

Számodra nagyon fontos a szerelem, ezért minden követ megmozgatsz, hogy rátalálj a lelkitársadra. Ha belép az életedbe a nagy Ő, akkor a szíved teljesen kitárul, elkötelezed magad, és mély lelki kötődést alakítasz ki az illetővel. Számodra a külső nem annyira lényeges, inkább a belső, lelki értékekre, az intelligenciára fekteted a hangsúlyt.

Oroszlán

Ha találkozol egy olyan emberrel, akit értékelni tudsz, akkor az lesz a te igazi lelkitársad. Ezért az emberért mindent megteszel, és ő is hajlandó bármire, amivel örömet szerezhet neked. A szenvedély, a romantika lesz a közös szórakozásotok, és egy életre szeretni fogjátok egymást.

Szűz

Lehet, hogy nem mutatod, de számodra a romantika nagyon fontos. A lelkitársad olyan ember, aki képes megérteni, és minden tervedben támogat, segít. Ez elsősorban azért fontos, mert szeretsz versenyezni, így jól jön a plusz lelki támogatás. Amúgy mindenre nyitott, fejlődni vágyó ember vagy.

Mérleg

Nagyon őszinte, intuitív ember vagy, ezért a lelkitársadnak is nagyon fontos az, hogy mindig igazat mondjon, és betartsa a szavát. Olyan ember kell melléd, aki kellően intelligens, de nem csak szellemileg, hanem lelki értelemben is.

Skorpió

Te mindennél jobban értékeled a hűséget, de nehezen nyílsz meg mások előtt, mert félsz, hogy sebezhetővé, kiszolgáltatottá válsz. A lelkitársad ezért olyan ember kell legyen, akiben megbízhatsz, aki hűséges, lojális társad lesz, és mindig ott áll mögötted, ha baj van.

Nyilas

Nem esel könnyen szerelembe, de szeretsz olyan emberek társaságában lenni, akikkel van közös témád. Itt fogod megtalálni a lelkitársadat is, aki veled együtt imádja a kalandokat, az életet, a kihívásokat. Ketten felfedezitek a kreativitást, a szenvedély tüzét. A közös életetek csodás lesz.

Bak

Praktikus, ésszerű gondolatokkal rendelkező ember vagy, aki ritkán hajlandó kompromisszumot kötni. Ha találsz egy hozzád hasonló embert, akkor ő lesz a lelkitársad. Ez az személy képes kiállni melletted, még a nehéz helyzetekben is. A kapcsolatotokra a felnőtt viselkedésmód jellemző.

Vízöntő

Számodra a legfontosabb egy emberben, hogy ha kapcsolatra kerül a sor, akkor legyen hűséges hozzád. A lelkitársad biztosan ilyen lesz, akivel a szerelem elsöprő erejűvé válik, annyira, hogy nem is veszitek észre egymásban a rossz tulajdonságokat.

Halak

Mivel szeretsz álmodozni, és hajlamos vagy az idealizmusra, ezért ritkán esel szerelembe. Ha mégis megérinti Ámor nyila, akkor az egész életed fenekestül felborul. A lelkitársad képes megerősíteni az önbizalmadat, így az életed sokkal kiegyensúlyozottabbá válhat.

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá