Hátborzongató, amit kiszúrt a Google Térkép ezen a fürdőruhás nőn

Mindenki erre keresi most a magyarázatot.

Újabb Google Térképes rejtvény

Nem olyan rég beszámoltunk egy bizarr sztoriról, miszerint a Google Térkép vérfagyasztó jelenséget szúrt ki az autópályán.

Korábban szintén jöttek szembe velünk hasonló esetek, írtunk például utcán napozó földönkívüliről is, de eddig még mindegyik történetre akadt értékelhető magyarázat. Most azonban olyan hátborzongató dolgot rögzített a Maps, amire máig keresik a megoldást.

Micsoda fejetlenség

A Google Térképet azért alkották meg, hogy segítsen az embernek eljutni A-ból B-be, ma pedig már meg is csodálhatjuk, hogy néznek ki az egyes helyszínek, utcák és a többi.

Alkalmanként azonban olyan megmagyarázhatatlan jelenségekre bukkan az alkalmazás, mint például az alábbi fotó, amelyen egy fürdőruhás nő öltözködik a tengerparton – a baj csak az, hogy nem igazán van feje.

Mexikóban történt

A fejetlenség Mexikóban, Cancuntól nem messze, a Playa del Carmen luxusszálloda partján szabadult el. A fotón látható, hogy a többi bikinis nőnek minden testrésze hiánytalan, ezért sem érti a nagyközönség, hogy kaphatta le a Google Térkép az asszonyt ilyen szerencsétlenül. Nem találtak rá eddig magyarázatot, pedig kíváncsiak lennénk.

 

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá