A 2 éves kisfiú felmászik a medence lépcsőjéhez – a felvételen a világ minden részén megrémülnek a szülők

Egy kisgyerekkel sokfajta baleset történhet. Mikor a szülők azt hiszik, mindenre gondoltak és felkészültek, felfedezzik, hogy még mindig létezik valamilyen veszélyforrás. Keith Wyman, a kis 2 éves Cody apja is tanúskodhatna erről.

A Wyman család Attleboro-ban, ,Massachusetts államban lakik ami az USA-ban található. Családi házuk kertjében egy medence is áll és az apa igyekezett valamilyen védőrendszert készíteni azért, hogy a kis két éves gyermekük ne tudjon egyedül bemenni a medencébe. Ezért lépcsőket épített a medence köré.

De ahogy az alábbiakban látható, a gyerekek leleményessége végtelen. Keith egyik nap látta, hogy gyereke a medence felé intult és megsemmisült. Ő és felesége, Tonya úgy döntött, hogy filmre veszik az eseményt, hogy megmutassák, milyen erős a gyerekek és mennyire haszontalan a védelmi rendszer.

Néhány másodpercig csak nézték, mit csinál Cody majd Tonya gyorsan odament hozzá mert ő egyértelműen folytatni akarta a műveletet. Keith elmagyarázta, hogy azért tették közre ezt a filmet hogy más szülőket is figyelmeztessenek. Minden szülőnek  éberen kell figyelnie gyermekét amikor  amikor a  gyermek medence vagy víz közelében van.

Az apa azt mondta,  a gyerek erősebb, mint gondolták. A filmet eddig már több,  22 millióan látták. A család visszavitte a lépcsőt a boltba és ott egy másik terméket ajánlottak nekik. Ők ezt nem fogadták el és felkeresték a gyártót hogy egy valóban jól működő védő szerkezetet szereljenek a medencéhez.

Nézd meg a lenti filmet amelyben láthatod, milyen hamar veszélybe sodorhatják magukat a gyerekek. Különösen most a nyáron fontos, hogy odafigyeljünk rájuk. Kérjük oszd meg ezt a cikket szeretteiddel a  Facebook-on!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá