Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila!

50 évesen lesz apa a Viszkis.

Hat éve szabadult a börtönből, azóta pedig már meg is nősült. Feleségét, Rékát azonban most először mutatta meg.

Ambrus Attila a szabadulása után ismerte meg Rékát, a tizennyolc évvel fiatalabb nővel pedig hamar egymásba is habarodtak. Olyannyira, hogy három éve már örök hűséget is fogadtak egymásnak. A Viszkis rablóként ismerté vált Ambrus szabadulása után kerámiákkal kezdett foglalkozni és évek óta járja a vásárokat. És bár eddig is bombázták a tévés ajánlatokkal, először tavaly, az Ázsia Expresszre mondott igent, feleségét, Rékát azonban annak kapcsán sem mutatta meg soha.

“Az én feleségem tabu. Olyan, mint Columbo felesége. Mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látja” – mondta róla a Borsnak nemrég, azóta azonban sok minden megváltozott. Ambrus Attila a Best magazinnak árulta el, rövidesen apa lesz. Örömében pedig most először a nagyvilágnak is megmutatta feleségét.

A Viszkis és kedvese már régóta szerettek volna közös gyermeket – lombikprogrammal jártak sikerrel. “Nekünk az volt a legfontosabb, hogy gyerekünk lehessen, az, hogy ezért mekkora árat kell fizetnünk, nem volt kérdés. Sok nő elköveti azt a hibát, hogy nem mer beszélni az egészségügyi gondjairól, pedig nekem megmondta a háziorvosom is, hogy sajnos mostanában a generációs probléma a meddőség” – mesélte a Bestnek Réka.

“50 éves vagyok, nem leszek fiatal apuka. De amíg balhéim voltak, tudatosan nem vállaltam gyereket. Másrészről pedig meg kellett hozzá találni a megfelelő társat is. Réka 18 évvel fiatalabb nálam, és bevallom, sok kérdőjel volt emiatt bennem. Egy gyerek ugyanis kétszemélyes feladat. Másfél évesen hagyott el az anyám, hosszan tudnék erről mesélni, ez milyen érzés, és nem akarom, hogy a gyerekem ezt átélje” – magyarázta a hetilapnak Attila

Forrás:

twn.hu

Szólj hozzá