Ebben rejlik a koreai nők makulátlan és ragyogó arcbőrének a titka! Egyszerűbb, mint azt hinnéd!

A koreai nők tökéletesen feszes és már-már üvegként tetsző arcbőre szinte mindenki magával ragad akár koreai sorozatokat, vagy híreket nézünk. Viszont meglepődsz, ha megtudod, milyen egyszerű titka van a makulátlan arcbőrüknek!

Néhány koreai énekesnő egy szépségápolással foglalkozó televíziós riportban elárulta, hogy habár a legtöbb koreai nőnek más és más szépségápolási rituáléja van, mégis van egy közös pont a bőrápolási szokásukban, és ez nem más, mint a vazelin!

Hyelin énekesnő elmondása szerint, a mindennapokban minimális arcápolási rutint szokott alkalmazni, viszont ha kicsit is száraznak találja az arcbőrét rögtön vazelinnek hidratálja.

Annak ellenére, hogy a koreai nők bőrének szépsége nagyrészt a genetikából fakad, ez az apró trükk nekünk is segíthet, ha ragyogó arcbőrre vágyunk.

Ha átfogóbb arcápolási rutint szeretnénk kialakítani, akkor érdemes kipróbálni a 10 lépésből álló koreai bőrápolást mely a következőket tartalmazza: olajos bőrtisztítás, habállagú bőrtisztítás, hámlasztó, tonizáló, szérum, arcmaszk, szemkörnyék ápoló krém, arckrém és fényvédő krém használata.

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá