Nagyon gonoszak! Így csúfolja a királyi család Meghant a háta mögött

Azért királyi vér ide vagy oda, ezt a szót nem használnánk emberre.

Betoppant a családba

Már a kezdetektől fogva szemöldökvonás és szájhúzás kísérte Harry szíve választottját. A királynő volt a legnagyobb kritikusa, félt, hogy olyan változást hoz majd a királyi udvarba, aminek visszafordíthatatlan következményei lesznek.

Meghan Markle korábban kijelentette, p lesz az, aki kicsit korszerűsíti majd a monarchiát, de a konzervatív királyi családot csak zavarba ejtik Hollywoodi sikkjei. A palotán belüli verebek azt csiripelik, a királynőnek elege van Meghanből és az állandó díváskodásból és már egy csúf gúnynevet is aggatott rá.

Sláinte Ireland! This evening The Duke and Duchess of Sussex met people from across the country that are shaping Ireland’s future – including Rugby legend @BrianODriscoll ⬅️ #RoyalVisitIreland

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Behivatta magához

A National Enquirer egy palotai dolgozótól úgy tudja, a Királynő már be is hivatta az ifjú családtagot magához audienciára, hogy elbeszélgessen vele, mit és hogyan kell(ene) csinálnia. Kiemelte, a hercegné már nem egy valóságshow szereplője, hanem az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb uralkodócsaládot képviseli.

“Meghan viselkedésével az egész királyi protokollt sutba vágta, ami nem csak Harrynek, hanem az egész királyi családnak kínos. Ezért is kapta a királyi családban a háta mögött azt a nevet, hogy Meghan, a Pestis” – mesélte. De mivel lépett még a királynő tyúkszemére?

Thank you to everyone in Chester for the wonderful welcome for The Queen and The Duchess of Sussex today! #RoyalVisitChester #Chester

Szólj hozzá