Ezért visel mostanában mindig rózsaszín ruhát Meghan Markle

Öltözékével is kommunikál.

Gondosan választ

A brit királyi család semmit sem bíz a véletlenre, főleg, hogy szigorú szabályokat kell betartaniuk. Testtartásukkal, hajviseletükkel, öltözékükkel és még ruhájuk színválasztásával is szeretnének kifejezni valamit. Azt valószínűleg már észrevetted, hogy Meghan Markle stílusa gyökeresen megváltozott, mióta Harry herceg barátnője, majd felesége lett. Ruhái a protokollnak megfelelően visszafogottak lettek, és leginkább a fekete és a krémszínekhez nyúlt. Mióta hercegné lett, inkább a púder színek mellett döntött, aminek természetesen megvan a maga üzenete.

Sandal Favorit Meghan Markle Laris Manis di Pasaran – Selalu tampil anggun ala keluarga kerajaan seperti sekarang, rupanya Meghan Markle nggak meninggalkan sandal favoritnya. Jadi, perempuan yang kini ‘bergelar’ Duchess of Sussex ini sering banget terlihat mengenakan sepatu atau sandal rancangan Sarah Flint. – Dari berbagai produknya, model Grear Sandal menjadi favorit Meghan. Saking seringnya dipakai oleh istri Prince Harry itu, sandal tersebut pun jadi laris manis. Hal ini terbukti dari produk yang dibanderol $245 atau 3,5 juta Rupiah ini, habis terjual dan masih adanya permintaan lagi dari pembeli. – Selain itu, Meghan bahkan mendapatkan halaman spesial di website Sarah Flint bernama Royal Treatment, yang berisi foto-foto Meghan saat memakai produk mereka. Swipe kanan untuk lihat model sandal ala boho sandal ini. Menurut kamu model sandal ini cocok untuk dipakai kemana? – #KISNAP #kis951fm #meghanmarkle #DuchessofSussex

KIS 95.1 FM (@kis951fm) által megosztott bejegyzés,

Ez az oka

A púder színek, különösen a rózsaszín bizony Meghan tudatos kommunikációjának része. A színpszichológusok szerint a hercegné ezzel azt szeretné a világ felé közvetíteni, hogy boldog, szeretetteljes, és szerelmes. De nem csak ennyi ruhaválasztásának magyarázata.

#meghanmarkle

@ fxshion.inspiration által megosztott bejegyzés,

Nyugtató

Meghan ruhaválasztásának nyugtató hatása is van. A pasztell színek segítenek az idegek megnyugtatásában, és a pulzusszám csökkentésében is. Ez az oka annak, hogy a hercegné minden nyilvános szereplésénél és családi összejövetelen inkább a púder árnyalatokat választja.

Stunning!!

Szólj hozzá