A volt háztulajdonos üzenetet hagy az új lakónak – kiderül hogy 12 éves meglepetést hagy hátra

A 23 éves új lakó egy levelet kapott a ház előző lakóitól. Ekkor tudta meg, hogy a háznak egy másik lakója is van aki nagyon régen a kertben lakik.

A költözés maga elég stresszes lehet és ha megtudjuk azt, hogy az előző lakó furcsa dolgokat hagyott maga után akkor még nehezebb lesz a költözködés.

Mikor a 23 éves washingtoni Miranda új házba költözött, furcsa meglepetés várta őt az új helyen. Szerencsére a meglepetés nem volt kellemetlen..

Miranda egy levelet talált az új házban amit az előző tulajdonos írt. Ebben tájékoztatta az új lakót, hogy egy 12 éves ajándékot hagytak neki hátra a hátsó kertben.

Our story #cat #kitty #pets #animals

@ wottrns által megosztott bejegyzés,

Ez állt a levélben:

“Üdvözlünk az új házban!

Reméljük, hogy Te is annyira szeretsz majd itt lakni mint mi. Szeretnénk megkérni egy valamire, nem kell megtenned de nagyon örülnénk ha mégis foglalkoznál vele.

A hátsó kertben él egy vörös cica. Elég vad, de itt született nálunk  a kertben. 12 évvel ezelőtt született, most fáf az egyik mancsa de nem engedi meg, hogy közel menjünk hozzá.

Minden nap adunk neki enni és ezt kétszer is megtesszük. Száraz ételt is kap és emellett még cicakonzervet is szoktunk neki venni. Ezt kitesszük a kert hátsó részébe. Még egy kis házikót is csináltunk neki hogy legyen hová elbújnia a télen.

Nagyon örülnénk, ha továbbra is kapna ennivalót. Nagyon megköszönnénk, nem akarjuk őt így hátrahagyni.”

Raz getting some food #cat #kitty #pets

@ wottrns által megosztott bejegyzés,

Még mielőtt Miranda és lakótársa végigolvasták volna a levelet, a cica Raz már ott is állt a bejárati ajtóban.

 – Nem fél tőlünk a cica, igaz, hogy nem jön valami túl közel de azért itt van a közelben. Néha még oda is jön az ajtóhoz,hogy közölje velünk hogy éhes, mondta Miranda a Bored Panda-nak.

Raznak szerencséje van, mert Miranda és lakótársa tudja, hogyan kell bánni a cicákkal. Nekik is vannak macskáik amelyeket a menhelyről hoztak el és Miranda reméli, a cicák majd jól kijönnek az új lakóval.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá