Meghan Markle óriási divatbakit vétett – Te észreveszed a hibát?

Odafigyelhetett volna kicsit jobban is.

Dublinba repült

A hercegnét épp Dublinba hívja a kötelesség, így már a reptéren nagy sajtóérdeklődés várta őket. Meghan Markle mindig tökéletesen néz ki, öltözködésére is kínosan ügyel, és igyekszik betartani a rá vonatkozó szabályokat is. Ezúttal nem a királyi protokolt szegte meg, egy elegáns borostyánzöld ruhában, barna táskában és hozzá illő magassarkúban érkezett meg, haját pedig szoros copfba fogta. A megjelenése kifogástalan volt, egy aprócska bakit azonban még így is sikerült elkövetnie.

Prince Harry and Meghan Duchess of Sussex visit to Dublin, Ireland – 10 Jul 2018 #london #weddingroyal #harrymeghan #meghanmarkle

Harry and Meghan (@harrymeghanprince) által megosztott bejegyzés,

Táskán a hiba

Meghan egy gyönyörű barna Strathberry táskát választott az útra, ám egy valamit elfelejtett. A hiba nem feltűnő, de a szemfüles rajongók azonnal kiszúrták. A fotót a következő oldalon láthatod, neked feltűnt?

Fashion Update

@ all__things__royal által megosztott bejegyzés,

Ezt felejtette el

A hercegné elfelejtette eltávolítani a táska alján lévő védőfóliát, így látszik rajta, hogy vadiúj. A gyönyörű darab egyébként 475 fontba, vagyis több mint 174 ezer forintba kerül.

Szigetvári Máté (@szigetvarimate89) által megosztott bejegyzés,

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá