7 éves előrejelző horoszkóp: Ez vár rád a következő 7 évben a csillagjegyed szerint

Ezek lesznek a legjobb éveid

Ha előre fel szeretnél készülni az eseményekre, jó, ha tudod, hogy mi vár rád a következő 7 évben. Nem kell többé izgulnod, most megtudhatod, hogy milyen változások lesznek az életedben!

Astrology, twelve zodiac signs, the woman in esoterics

Kos

A 2018-19-es évben végre learathatod eddigi munkád gyümölcsét, karriered csúcspontjára fogsz érni. 2020-ban pedig egy jelentősebb bevételre fogsz szerttenni. Jövedelmed folyamatosan növekedni fog 2023-ig, amikor egy nagyobb befektetésbe fogsz kezdeni. 2026-tól pedig úgy tűnik végre élvezni is fogod egy kicsit az életed, hiszen vállalkozásod virágozni kezd, és nyugodtan hátradőlhetsz.

Bika

2018-2020 közötti időszak arra lesz alkalmas, hogy szakmailag egy kicsit jobban megerősödj. Ha még egyedülálló vagy, akkor nem csak, hogy párt találsz magadnak, de hosszútávon elköteleződhetsz. 2019-ben örökölni fogsz, vagy jelentősebb üzleti szerződést írsz alá. 2021-22-ben eléred karriered csúcspontját, éppen ideje is, hiszen az elmúlt tíz évet nagyrészt a szakmádnak szentelted. 2023-2025-ben nagyon sikeres leszel, egyáltalán nem lesznek anyagi gondjaid – íja a Tudásfája.

Ikrek

A következő években rengeteg pozitív tapasztalatod lesz, és a munkád területén egy nagy áttörés következik be. Még az is megtörténhet, hogy egy új családi házat vásároltok. 2021 és 2022-ben pénzügyileg felfele fog ívelni mindenképp az életed, és szakmailag is fejlődni fogsz. A környezeted el lesz ájulva a sikereidtől. A 2023, 2024 és 2025-ös év kedvező lesz ahhoz, hogy álmaidat valóra válts, mind a karrier, mind pedig a magánéleted területén.

Rák

A 2018-as évben úgy tűnik, hogy gyermekáldás elé nézel, és új lakásba fogtok költözni. A 2019-es év végéig tökéletes egészségnek fogsz örvendeni, és a karrieredben is egy nagyon pozitív változás fog bekövetkezni. 2021-22-ben viszont jobban oda kell figyelned párodra, hiszen lehetséges, hogy ő egészségügyi problémákkal fog küzdeni. 2023-25-ben rendeződik az anyagi életed is, többé nem lesz okod az aggodalomra.

Oroszlán

2018-ban egy olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, akinek a legfontosabb leszel a világon. A 2020-as év kiváló lesz arra, ha ingatlanügyeket szeretnél intézni. Jó, lesz, ha egy kicsit alább hagysz a sok munkából, ugyanis egészségedet veszélyezteted. 2023-25 között leginkább a karriered, és hírneved építésére figyelsz, úgy gondolod, hogy a legjobb az lesz, ha saját vállalkozás beindításába kezdesz.

Szűz

2018-19-ben igen befolyásos emberekkel fogsz megismerkedni, és ez nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak, és a pénzügyi sikereidnek. 2020-ra sokkal több felelősség fogja terhelni a vállad, de több pénzt is fogsz keresni, mint eddig valaha. Mivel kissé túlhajtod magad, kisebb egészségügyi problémáid adódhatnak a fogaiddal, vagy az ízületeiddel. 2025-re úgy tűnik, hogy végre lehetőséged lesz arra, hogy kivívd az elismerést, és azzá válj szakmailag, aki mindig is szerettél volna lenni.

Mérleg

A 2018-2020-as időszak nagyon kedvező lesz, ha ingatlanokba szeretnél befektetni, nyugodtan nekifoghatsz, hiszen csak sikeres üzletet köthetsz. 2022-es évben egy új befektetővel fogsz megismerkedni, aki segítségedre lesz abban, hogy anyagi erőforrásaid növekedjenek. 2024-25-ben végre eljött számodra is a kikapcsolódás ideje, kirándulhatsz, sportolhatsz, meditálhatsz, feltöltődhetsz. Ha még egyedülálló vagy, most rátalálsz a nagy Ő-re, de ha már párkapcsolatban élsz, lehetséges, hogy végleg elkötelezed magad.

Skorpió

2018-ban számos érdekes emberrel fogsz megismerkedni, ezáltal nem csak üzleti lehetőségeid növekednek, hanem a szerelmi életed is kiteljesedhet. 2020-ig folyamatos változásokon fog átmenni az életed, még az is lehet, hogy más országba költözöl. 2021-23 közötti időszakban a magánéleted is rendeződni fog, házasság vagy gyerekszületés van a láthatáron. 2025-re teljes nyugalom, és stabilitás köszönt be az életedbe.

Nyilas

Egy nagyon szenvedélyes, és akciódús időszak vár rád. Anyagilag egyáltalán nem panaszkodhatsz, de a szerelmi életedben 2018 után jöhet egy kis változás. 2020 pénzügyileg a karriered igencsak felfelé fog ívelni, éppen ezért egyáltalán nem ér váratlanul az, hogy 2022-ben új taggal bővül a család.

Bak

2018-2023 között számos siker vár rád a munkahelyeden, népszerűséged pedig az önbizalmadat is meghozza. Nagyon erős, és magabiztos leszel. Jó lenne, ha megújult energiáidat, és a plusz bevételed egy új otthon vásárlásába fektetnéd. Annál is inkább, mivel 2025-ben úgy tűnik végleg elkötelezed magad.

Vízöntő

Ambíciódnak, és kitartásodnak köszönhetően a 2018-as év egy nagyobb szakmai változást hoz az életedbe. Kezdetben kisebb vitáid lesznek a partnereddel, de 2020-ra végre beérik a munkád gyümölcse, és lecsillapodnak körülötted a viharfelhők. 2021/22-ben életed igazi fordulatot vesz, egy idegen országba fogsz költözni, ahol több, mint tíz évig fogsz élni. Ennek a változásnak köszönheted a pénzügyi sikereket, és az új szerelmet is.

Halak

A következő 5 évben nagyon sok elismerésre számíthatsz a szeretteidtől. 2018-2020 ideális időszak lesz a továbbtanulásra, és az utazásra. Mindenképp a cél az, hogy pénzügyileg fejlődni tudj. 2021-ben az életed egy új szakasza következik, és végre kamatoztatni tudod az eddig tanultakat. 2023-2025-ben egy nagyon kellemes, és kiegyensúlyozott időszak vár rád, végre megtudod, hogy mi az igazi boldogság.

Forrás:

tudasfaja, blikkruzs

Szólj hozzá