Kitálalt a szakma! Ezért utálja annyi híresség Meghan hercegnét

Itt a lista azokról a celebekről, akik ki nem állhatják a brit uralkodói család legújabb tagját.

Van aki utálja, van aki imádja

Úgy tűnik, hogy 2018 nyara az a nyár lett, amikor mindenki Harry herceg újdonsült feleségéről, Meghan Markle-ről beszél. A gyönyörű amerikai színésznőt eleinte nem különösebben szívlelete sem a királyi család, sem a közvélemény, mára viszont már egyértelműen két táborra szakadt a világ: rajongókra és fanyalgókra. Ebben a kérdésben a világsztárok is letették már voksukat. Egyes világsztárok kifejezetten szeretik hangoztatni, hogy mennyire nem tartják szimpatikusnak a sussexi hercegnét, míg mások az első sorokból drukkolták végig a királyi esküvőt. Mi most előbbieket, az utálkozó celebeket gyűjtöttük össze.

The Duke and Duchess of Sussex would like to thank everyone who took part in the celebrations of their wedding on Saturday. They feel so lucky to have been able to share their day with all those gathered in Windsor and also all those who watched the wedding on television across the UK, Commonwealth, and around the world #RoyalWedding

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Nem bírják őt elviselni

Mielőtt a királyi család tagjává vált volna, Meghan Markle ugyanolyan volt, mint azok a celebek, akiket felsorakoztatunk a következő összeállításban. Úgy ismerhették őt a színészek, mint aki egy közülük, így sok olyan dolgot is tudnak róla filmes körökben, amiket a közvélemény előtt rejteget a brit uralkodó família.

Daniel Radcliffe nem rajong a királyi családért. Különösen Harry-t tartja nem odaillőnek. A színész zsidó származása miatt nagyon megharagudott a hercegre, amikor az SS tisztnek öltözött egy buliban. Meghanról pedig azt gondolja, nem való a családba.

Trevor Engelson rendező volt Meghan Markle első férje. A férfi igazi aranyásónak nevezte exnejét, aki szerinte csak felkapaszkodni akar Harry hátán, de nincsenek felé valódi érzelmei.

Wendy Williams televíziós műsorvezető az Áll az alku című tévéshow, amerikai változatában dolgozott együtt Meghannal. A tévés azért nem bírja, mert szerinte a hercegnévé lett színésznő őrülten hajszolja a hírességet, csak ezért szedte fel Harry herceget.

Piers Morgan tévés-komikus szintén ezen az állásponton van. Meghan csak felhasználja Harryt, hogy sikereket érhessen el. Még a hercegné apját is meghívta műsorába, hogy együtt pocskondiázhassák őt.

Eugénia hercegnő, a brit királyi család fekete báránya joggal irigykedik Meghanra. Annak ellenére, hogy ő nem tagja a vérvonalnak, közelebb áll a trónhoz, mint Eugénia.

Katie Hopkins médiaszemélyiség utálja a legnyilvánosabban Meghan Markle-t. Még Twitteren is szapulja. Szerinte abszolút nem való a királyi családba és hatalmas csalódás lesz, amikor ez mindenki számára kiderül.

Amy Schumer idiótának nevezte Meghant amiatt, mert olyan esküvője volt, ahol alig volt saját vendége. A színésznő szerint borzalmas, hogy így kötött házasságot és ez sokat elárul az érzelmi viszonyulásairól.

Nehéz elképzelni, hogy Katalin hercegné bárkit is utáljon, pedig sok jel utal arra, hogy nem bírja elviselni Meghant. Az újdonsült sógornő van most a figyelem középpontjában, amit állítólag nehezen emészt meg Katalin hercegné.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá