Egy 32 éves, vagyonos fiatalember elmondja, mi az a 7 ok, amiért nincs barátnője!

Egy 32 esztendős fiatal férfi, megpróbálta összefoglalni, 7 pontban, hogy mi az oka annak, hogy még mindig nincs barátnője, sőt, azt is, hogy miért nem hiszi, hogy az életében bármikor is lesz egy komoly kapcsolata. Ez egy igen érdekes téma, ami nagyon sok ember figyelmét felkelti. Nektek mi a véleményetek a fiatal ember véleményéről?

“Egy 32 éves, jelenleg vezető beosztásban tevékenykedő férfi vagyok egy olyan fizetéssel, amivel teljesen meg vagyok elégedve. Körülbelül 182 centiméter a magasságom, és összesen 85 kilogramm vagyok. Nem gondolom magamról, hogy egy nagyon helyes ember lennék, bár volt több kapcsolatom is, szóval ebből gondolom, hogy nem lehetek olyan vészes. Heti szinten járok edzeni, fontos számomra a kinézetem, de nem azért, amit mások gondolnak rólam, hanem azért, amit én érzek magammal kapcsolatban. A külső megjelenésemre és az ápoltságomra szeretek odafigyelni, úgyhogy erre nincs panasz. Egy nagyobb lakásban élek, amivel teljesen meg vagyok elégedve, és anyagi helyzetem miatt, mindent tudok magamnak biztosítani, amire igazából szükségem van. Önellátó típus vagyok, ugyanis egyedülállóként megtanultam főzni, mosni és takarítani is. Szeretek olvasni, tudásomat fejleszteni és sok barátot tudhatok magaménak. Ezt hála isten egyedül voltam képes megvalósítani, ehhez sok tanulásra, munkára, kitartásra volt szükség.” – ennyit rólam.

Csupán csak néhány olyan hely van, ahol lehetősége van a magányos embernek az ismerkedésre, ezek pedig a: szórakozóhelyek, rendezvények, a közösségi oldalakon keresztül, céges rendezvényeken, munkakapcsolatok által. Nem vagyok egy félős típus, szóval nem esek kétségbe, ha le kell szólítanom egy nőt. Jó pár hölggyel ismerkedtem meg az elmúlt időszakban remélve, hogy egyszer kialakul valami komoly is, hiszen minden ember vágyik a szerelemre, igen, még én is. Itt vagyok már 32 éves, fiatalabb nem leszek, szóval vágyom egy családra is.

1) Rengeteg nő pazarolja el az idejét és a pénzét, holmi házi állatok tartására, és az a baj, hogy az ő világa ettől kerek. Én is szeretem az állatokat, de nem leszek ettől megszállott, nem úgy kezelem, mint egy gyereket.

2) Túlságosan is nagy hangsúlyt fektetnek a horoszkópba, jóslásba és más egyéb, ezotériai tanokba. Rengeteg könyvet olvasnak a párkapcsolatokról, és megpróbálják megérteni, mi kell a férfinak és társaik. Annyira beleássák magukat ezekbe a dolgokba, hogy elfelejtik, hogyan kell önálló döntéseket hozni.

3) Sajnálatos módon, többre értékelik külső megjelenésük védjegyeit, mint a belső értékeket. Rengeteg nő futkorászik, az utcán, akik túlzásba viszik a természetellenes szépséget. Már alig lehet látni természetes nőt, mert annyira elterjedtek a mű dolgok. Megszállottjai a divatnak és mindig aszerint öltözködnek. A világ minden pénze se lenne elég ahhoz, hogy kielégítsék anyagi igényüket.

4) Mindenük a média, rettenetesen függnek tőle. Azok a dolgok érdeklik őket, hogy melyik valóság showban mi történik. Kívülről fújják, hogy ki milyen múlttal rendelkezik, illetve, hogy szerintük ki az, aki a széria leggyengébb láncszeme. Mindezek mellett, számos hiányosságuk van, számolás, viselkedés és beszéd terén. Többen nem is olvastak el semmit, még az iskolában sem, mert az fölösleges, nem képesek máshol érvényesülni, csak az interneten, pontosan ez az oka, hogy nem beszél vagy ír helyesen.

5) Egy-egy céges összejövetelkor sem számíthat sajnos semmire jóra az ember. Persze vannak kivételek, de abból nagyon kevés van. Az aktuális pozíciót, anyagi helyzetet és hatalmat éltetik.

6) A társkereső és közösségi oldalakról pedig ne is beszéljünk, úgy gondolom azt már senkinek nem kell bemutatni, hogy nagy részük mit vár el. Maradt egy csekély 10% ahol azok a lányok vannak, akikkel megéri időt fordítani, ám mivel teljesen más kategóriájú férfiakkal kommunikálnak, igazából nincs esély, hogy beszéljünk velük.

7) Konkrétan 0, azaz nulla annak az esélye, hogy szórakozóhelyeken olyan hölgyeményre leljen az ember, akivel hosszútávon lehet gondolkodni. Sajnálatos módon, sokan csak az egy alkalomra hajtanak.

Higgyétek el, hogy szeretnék egy aranyos, csinos, szerény, mosolygós lányt, de sajnos ilyen kategóriájú lányok nem igen vannak már a világon.

A fent említett dolgok miatt döntöttem úgy, hogy jobb nekem egyedül!

Forrás:

erdekesportal

Szólj hozzá