Ez a 18 kép megmutatja, mennyire különbözőek vagyunk!

Egy művész Medija Bulduk, Stockholmban él. Nemrégiben szokatlan munkáit kezdte megosztani a közösségi oldalán. Műveiben bemutatja a különbséget az emberek között, akik a világon élnek. Egyes képein, követői észrevettek bizonyos hasonlóságokat maguk és a képei között. Ezzel arra próbálja ösztönözni követőit, hogy ne rejtsék el az érzéseiket és mindig legyenek őszinték. Lássuk hát, hogyan illusztrálja a művész a különböző emberi érzéseket és érzelmeket.

Vannak emberek, akik akarva akaratlanul is el tudják szívni az energiáidat. Ha egy embernél ezt a jelenséget többször tapasztalod, jobb, ha messziről elkerülöd, még akkor is ha jó társaságnak tartod.

Vannak emberek, akik olyan kisugárzással, és lélekkel rendelkeznek, hogy bármikor, bárhol képesek elvarázsolni. Ha a kezei közé kerülsz, nagyon nehezen szabadulsz onnan. A barátaid többször figyelmeztettek, hogy valahogy más vagy, hallgass rájuk, ők máshogy látják a dolgokat, mint te.

Minden egyes emberben, megvan a kellő intelligencia és erő ahhoz, hogy valami nagy dolgot hajtson végre. Egyszerűen csak fel kell ismerned erősségeidet, és úgy csinálni a dolgokat, hogy felszínre törjön ez az erő.

Az emberek tapasztalataik alapján képesek mérlegelni és aszerint hozni döntéseiket a jövőben. Ezzel sokkal bölcsebbé válsz, ami nem biztos, hogy szimpatikus lesz a barátaidnak. De ne hagyd, hogy letörjék a szarvad, csináld nyugodtan, amit a szíved és az eszed diktál. Semmiképpen sem baj, ha tényleg bölcs szeretnél lenni.

Ne várj addig, míg valaki lehetőséget, pénzt vagy munkát kínál neked. Az emberek nem képesek tapasztalat és kísérletek nélkül fejlődni. Muszáj felismerned a potenciáljaidat és kihasználni a lehetőségeket.

Nem attól leszel erős ember, mert konditerembe jársz. Vannak olyan emberek, akik izmaikkal és bicepszeikkel vágnak fel, pedig az igazi erő az agyban rejlik. Az olvasás segít az agyunkat fejleszteni, és ezáltal sokkal több mindenre leszünk alkalmasak.

Sajnálatos módon, már egész kicsi korban arra nevelik a szülők, gyermekeiket, hogy hogyan tegyenek különbséget ember és ember között, illetve szín és szín között. Attól mert a felnőtt nem szeret valamit, nem szabad a gyerekben is ezeket a dolgokat erősíteni.

Nem létezik olyan, hogy rossz diák. Egyszerűen csak tudni kell, hogyan kell kezelni a kicsit hangosabb és aktívabb gyerekeket. Ők is okosak, csak a társadalom beskatulyázza őket, ezért lesz sok fiatalból rossz életű.

“Minden egy ötlettel kezdődik. Persze, először sokan butaságnak és őrültségnek tarthatják, de mégis érdemes elkötelezni magunkat amellett és harcolni érte. Az álmainkat sosem szabad feladni, ezt meg kell jegyezni.

A szülők gyakran esnek abba a hibába, hogy nem veszik észre mennyire különleges gyermekkel áldotta meg őket az élet, és képesek inkább lekorlátozni képességeiket, mintsem hagynák, hogy kiteljesedjenek.

“Állj ki a szürke tömegből. Ne hagyd hogy bezárjanak egy ketrecbe. Engedd ki a benned lévő oroszlánt, vagy madarat és szárnyalj.”

Az intelligens emberek nem mindig olyan emberekkel veszik körbe magukat, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint ők. Emiatt párszor konfliktusok alakulhatnak ki. Célszerűbb olyan emberekkel barátkoznod, akik hasonlóképpen gondolkodnak.

Mindig az az ember a leghangosabb, akinek a fejében nincs minden rendben. A bölcs általában hallgat.

Hiába gondolsz folyamatosan a pénzre, magától nem fog az öledbe hullani. Csak úgy kereshetsz pénzt, ha van egy jó ötleted, amiből tudsz gazdálkodni, illetve elmész dolgozni.

A fájdalom nem minden esetben ül ki az ember arcára, annak, akik magukban hordozzák a fájadalommal és stresszel járó terheket.

Nem minden ember tudja értékelni azokat a dolgokat, amije van, ezért gyakran elégedetlen, szemben azzal, aki még a legapróbb dolgoknak is örül.

Nem mindig az a legnagyobb probléma, amiért kiáltunk, hanem amiért csendben magunkban sírunk.

Nem minden a külső, az emberek nagyon is tudnak egymásra hasonlítani, kifejezetten csak a belső értékeik alapján.

Forrás:

mocool.eu

Szólj hozzá