A lányuk a konyhában áll – a szülők akkor értik meg mi is történik, amikor megjelenik a nővére is

Ez egypetéjű ikrek nagyon hasonlítanak, általában senki sem tudja őket megkülönböztetni egymástól, néha még a saját szüleik sem.

Ugyanez volt a helyzet az ikerpárral, Kelly és Karrie Hardwickkel, akik megvalósították a később csak “Twin Switch Surprise” néven elhíresült elképesztő meglepetést.

Kelly és Karrie mindig is nagyon hasonlítottak egymásra, de amikor Kelly Illinoisból Szingapúrba költözött, nagyon könnyűvé vált megkülönböztetni őket.

Egy nap azonban Kelly, a szülei tudta nélkül, visszatért a család otthonába.

Amikor Kelly és Karrie szülei, Susie és Steve a 40. házassági évfordulójukat ünnepelték, Kelly úgy döntött, hogy meglepi őket azzal, hogy hazautazik – anélkül, hogy erről szólna nekik.

Így egy több órás repülő út után ismét Illinoisban volt, gyermekkora helyszínén. És Kelly és Karrie úgy döntöttek, hogy megviccelik a szüleiket.

A két egyforma testvér nem egyszerre ment le a konyhába. Kelly érkezett meg először és mindenki abban a hitben élt, hogy ő Karrie, hiszen senki sem számított Kellyre. De több mint fél perccel később Karrie is bejött a szobába, a szülők hihetetlenül boldogok voltak, miközben kicsit sokkot is kaptak.

Nézzétek meg a lenyűgöző pillanatot az alábbi videóban, és oszd meg a cikket, ha ti is mosolyogtatok miután megnéztétek!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá