A repülő wc-jén írta segélykérő üzenetét a fiatal lány – a stewardess pedig azonnal cselekszik

A repülős utazásról sokaknak egy izgalmas hétvége, egy megérdemelt nyaralás vagy esetleg egy üzleti konferencia jut az eszébe.

Sajnos azonban ezzel nem mindenki van így. Sheila Frederic az Alaskan Airlines repülőgép társaságnál dolgozik. Nagyon sokfajta utassal találkozott és az egyik San Francisco-ba tartó járaton valami furcsa dologra lett figyelmes.

Az Independent az írja, hogy  Sheila többször is elment a repülőgépen egy pár mellett. A férfi középkorú volt, jól öltözött, a mellette ülő lány elég fiatal és szőke volt, gyűrött ruhát viselt.

Mikor Sheila elment mellettük a lány annyira belenézett a szemébe minta mondani szeretett volna valamit. A lányon látszott, hogy nagyon meg van rémülve de egy szót sem szólt.

Egy idő után a lány kiment a wc-re, de előtte Sheila betett egy tollat és papírt, remélte, hogy a lány majd üzenetet hagy neki.

Miután a lány kijött a wc-ről Sheila bement és megnézte a papírt, ez állt rajta: Segítsen!

Sheila azonnal jelezte a pilótának, hogy valami nincs rendben. A pilóta értesítette a San Francisco-i reptéri rendőrséget.

A férfit a reptéren leszállás után letartóztatták. Sheila megtudta, hogy a fiatal lányt két hónappal azelőtt rabolták el azzal a céllal, hogy Mexicóba viszik és ott munkára kényszerítik majd.

Az eset után néhány héttel Sheilát felhívta a lány és családja, megköszönték neki a segítséget. Ma, több év után is tartják a kapcsolatot Sheilával. A lány hosszú orvosi kezelés eredményeképpen jobban van és fel tudta dolgozni a történteket, írta az Independent.

Sheila azóta repülős nagykövet lett, ami azt jelenti, hogy külön kiképzést kapott arra, hogyan kezeljék az emberrablás-gyanús szituációkat. Sőt, még a határőrökkel is együttműködik, hogy megelőzhessék az emberrablásokat.

Úgy gondoljuk Sheila nagyon bátran cselekedett, minden dicséretünk az övé.Ő egy igazi hős! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá