Ikertornyok: megtaláltuk a magyar sztárok külföldi hasonmásait

De ki nyerné a klónháborút?

Zséda – Sophie Ellis-Bextor

Zséda és az angol származású Sophie Ellis-Bextor megszólalásig hasonlítanak egymásra. Szakmájuk is egyezik, hiszen mindketten énekesnők. Amíg a külföldi sztár inkább a bulis zenei vonalat követi, addig Adri a romantikus, érzelmes kategóriát erősíti.

Wolf Kati – Celine Dion

A Zséda-Sophie kombó után itt jön még egy zenei ikerpár, hiszen Wolf Katinak is akadt egy külföldi “klónja” Celine Dion személyében. A hazai énekesnő és a külföldi sztár ráadásul mindketten nagyon erősek hangban is, nem csak hasonlóságban.

Horváth Éva – Lauren Goodger

Nem szaladhatunk el a Horváth Éva és Lauren Goodger közti hasonlóság mellett sem. A magyar modell és az angol sorozatsztár akár testvérek is lehetnének.

Csobot Adél – Isla Fisher

A mindig mosolygós Csobot Adél vidám természetével és pozitív kisugárzásával vált mindenki nagy kedvencévé. Nem csoda, ha egy olyan valakivel hasonlítjuk össze, mint az ausztrál Isla Fisherrel, aki szintén bájos és elbűvölő, a színésznő akár a magyar sztár nővére is lehetne.

Kocsis Tibor – Seann William Scott

Az X-Faktor második szériájának győztese és az Amerikai pite filmek sztárja is olyan, akár két sármos tojás. Kocsis Tibi és Seann William Scott rövid hajjal elképesztő módon hasonlítanak, bár azért szerintünk a magyar énekes megnyerné a stíluspárbajt.

Tóth Gabi – Meryem Uzerli

Meryem Uzerli legtöbbünknek a Szulejmán című TV-sorozatból lehet ismerős, Tóth Gabit pedig senkinek nem kell bemutatnunk. A német származású színésznő sem tagadhatná le a magyar énekesnővel való hasonlóságot.

Hernádi Judit – Susan Sarandon

Hernádi Judit, a színházak csillaga nem csak elképesztő szövegével, de időtlen megjelenésével is elkápráztatja a nézőket. Szembeötlő a hasonlóság a szintén vörös hajú Susan Sarandonnal, akivel mindketten csodásan néznek ki, nagyon stílusosak, és olyanok, akár az ikrek.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá