Te megtudod nyalni a könyököd? – 7 szuperképesség a halandók között

Minden ember jó valamiben, de akadnak olyanok közöttük, akik fizikailag képesek egészen meghökkentő dolgokra. Te beletartozol ebbe az elit rétegbe?

Extra rugalmas nyelv

Nem arra kell gondolni, hogy az ember egy kaméleont is szégyenbe hoz, de azért elég kreatív dolgokat ki tudsz hozni belőle. A ruganyos nyelvhez kell egy átlagon felüli hosszúság illetve ráadás izomtónus. Persze függ a genetikától és az élőhelytől is, ugyanis az anyanyelv sajátosságai is befolyásolhatják a műveletet. Kutatás is született a témában amiből kiderült, hogy 63% tud tekercset csinálni a nyelvéből, 14% képes oldalra elfordítani, míg csak 1% rendeltetett hármas csőbe rendezni lefetyelőjét.

najsmieszniejsza czesc ludzkiego ciała #expression #shell #specialskills #witch #tongue #flexible #flexibletongue #polskadziewczyna #crazy #polishgirl #face

A post shared by Justyna J (@jj_are_you_ok) on

Fülmozgatás

Nem csak Jim Carrey birtokában van ez a képesség, hanem ha csak az egyik fülről van szó az emberek 22%-ka, ha mindkettőről a 18%-kuk tudja lendületbe hozni a hallószerveket. Érdekes, hogy őseink ennél sokkal több dolgot tudtak csinálni a fülükkel, mivel régen a fülmozgásért felelős izom jóval fejlettebb volt.

Könyéknyalás

Valld be, hogy már megpróbáltad! És azt is, hogy nem ment… Nem véletlenül, a bolygónk közel 1%-ka tudja csak, hogy milyen íze is van a könyökének. Ha hosszú nyelved és rövid karjaid is lennének, akkor is nagyon sok motivációra lesz szükséged, hogy kipróbáld. De másét bármikor nyalogathatod…

 

Fogak közti nyílás

Hivatalos nevén a diasztéma az emberek 22%-kát érinti. A fogorvosok szerint ezt kezelni kéne, de sok híresség úgy gondolja, hogy ezt az anomáliát megtartja szexepilnek.

Mod. @jagodaporebska #polishgirl #portrait #model #modeltest #smile #happy #freckles #natural #naturalbeauty #nomakeup #modelpolaroids #test #testphotoshoot #polaroids #polishphotographer #diastema #love #blackandwhite #modelka #portraitphotography #bnwsouls #canon #canonphotography

A post shared by L E T I F E R (@letifer_photography) on

Egyik szemöldök felvonása

A kettő szokott menni, de ha csak egy szemöldökről van szó már nem olyan egyszerű a helyzet. AZ arcizmaid irányításától függ, és általában akik képesek erre a fülüket is tudják mozgatni.

Lyuk a füled felett

Az univerzum mint egy 5%-kát érinti a plusz lyuk a fül fölött. Érdekes, hogy Amerikában a lakosság 1%-kának van, míg Ázsiában az újszülöttek 10%-ka születik így. A tudósok még nem jöttek rá a funkciójára, egyesek szerint ez a kis lyuk lehet a kopoltyú evolúciós maradványa.

Rugalmas hüvelykujj

Egy haverod biztos van, aki meg tudja csinálni. Ilyenkor az ujj 90 fokkal hajlik az ellenkező irányba a tenyeredtől. A „kanyarodó hüvelykujj” nevű gén felel a jelenségért, ami az emberek 25%-kában található meg. Egyébként örökölhető.

Forrás:

noizz

Szólj hozzá