Te melyik cipőt vennéd fel szívesen? Választásod rejtett titkokat árul el rólad!

A nőknek legalább száz pár cipőjük van, de még annál is több. Olyan nincs, hogy valaki azt mondja egy új cipő láttán, hogy ezt már nem kéri, hiszen úgyis van elég.

Válasz ki az alábbi cipők közül azt, amelyik legközelebb áll a személyiségedhez. Melyik a kedvenced?

1.Álmodozó

Gyakran elmerülsz a vágyak, és a fantáziák világában. Hiszel a csodákban, hiszen abban, hogy az igazi egy szép napon fehér lovon fog érted jönni. Néha kissé naiv és infantilis vagy. Igazán nagy szíved van, sok mindennek helye van benne. A megérzéseid mindig segítenek abban, hogy a számodra legjobb utat válaszd. Az az ember vagy, aki leginkább a szíve, és az intuíciója alapján él.

2.Arisztokrata

Arra törekszel, hogy mindig nagyon jól nézz ki, a hétköznapokban is. Lételemed az elegancia. Van, amikor racionális döntéseket hozol, máskor pedig az érzelmeidre hagyatkozol inkább. A dolgaid így is úgy is jól szoktak elsülni. A férfiak imádnak, elhalmoznak ajándékokkal, és bókokkal. Néha kicsit büszkébb, és arrogánsabb vagy a kelleténél.

3.Tökéletes feleség

Minden férfi ilyen feleségről álmodik. Nagyon jó ízlésed van, kedves, és figyelmes vagy. Sokan tartanak megbízhatónak, ezért nagyon sok barátod van. Nem csak a sminked, de a főztöd, a lakásod is állandóan kifogástalan. Sőt, szuper anya, feleség, és társ is vagy egyszerre.

4.Szívtipró

Nagyon népszerű vagy a férfiak körében. Erős, és tekintélyes nő vagy, mindig eléred a célod, ugyanúgy tudsz örülni mások örömnek is, mintha te érted volna el a sikert. Szépségeddel, és intelligenciáddal bárkit elkápráztatsz. Természetesen akadnak irigyeid is.

5.Háziasszony

Nincs a világon nálad tökéletesebb anya, és háziasszony. Az egoizmus nagyon messze áll tőled, az összes szeretetedet a férjed, barátaid, gyerekeid felé fordítod. Néha jobb lenne, ha több figyelmet fordítanál magadra. Fiatalabb korodban valaki összetörte a szívét, de idővel megtanulsz bízni az emberekben.

6.Szívtipró

Nagyon lenyűgöző, és vonzó vagy, a férfiak valósággal bolondulnak érted. Nem szeretsz főzni, de egy romantikus vacsorát nagyon jól le tudsz szervezni. Művészi hajlamokkal rendelkezel, imádod a természetet, és a művészeteket.

Forrás:

tudasfaja

Szólj hozzá