Menhelyre adták be a szomorú kutyát – de egy látogatás megváltoztatta a pitbull életét

Ezt a szegény pitbull a családja vitte be a menhelyre. Ott a kutya annyira rosszul érezte magát, hogy alig akart enni. Ha valaki egy finom falatot nyújtott felé, ő csak megszagolta azt de nem ette meg. Csak szaladgált egyik sarokból a másikba.

A kutyus sokszor könnyezett is, erre sokan azt mondták, hogy az allergiája miatt van.

Blue King-et a család a kaliforniai Carson Shelter nevű állatmenhelyen hagyta, mert elköltöztek és nem akarták őt magukkal vinni

Ezen az állatmenhelyen nem sokáig maradnak a megmentett kedvencek. Ha nem találnak nekik gazdát, akkor napokon belül elaltatják őket. Minél tovább maradt ott Blue King, annál nagyobb esélye volt a halálra.

Egyik nap szerencsére megjelent egy önkéntes csoport, akik látták, milyen rossz állapotban van a kutya. Úgy döntöttek, segítenek rajta. Készítettek róla egy filmet, feltették a Facebook-ra és várták, hogy valaki jelentkezzen érte.

Nemsokkal később Jennifer Mckay jelentkezett náluk.

-Szegény kutyus, annyira szomorú volt és depressziós. A többi kutya azért valamennyire érdeklődő volt és csóválta a farkát, ő viszont ott ücsörgött a sarokban. – mesélte Jennifer a Dodo-nak.

-Mikor elment előtte egy ember, Blue King csak ránézett és mintha szomorúság jelent volna meg a szemében. Tudta, hogy a családja elhagyta őt. – mesélte Jennifer.

Jennifer magához vette a kutyát, ő pedig annyira megváltozott, szinte rá sem lehetett ismerni. Imád játszani, a hátán feküdni és szereti mikor simogatják a hasát. Aludni is imád.

Végre megtalálta helyét a világban és már nem sír ez a kutyus.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá