A 94 éves néni ajtaján kopogtat a postás – hirtelen sírást hall és betöri az ajtót

Josh Hefta már évek óta az Egyesült Államokban dolgozik postásként. Mivel már régóta ugyanrra a területre hordja ki a leveleket és a csomagokat, jól ismeri a környéken lakó embereket.

Az egyik ilyen hölgy a 94 éves Alice Paschke volt. Alice már nagyon idős volt és nehezen mozgott a kora miatt, de Josh igyekezett mindenben segíteni neki.

Jól kijönnek egymással, sokat beszélgetnek és az idős hölgy gyakran behívta a férfit egy kávéra.  A férfi mindig egészen az ajtóig vitte a leveleket és megvárta amíg az idős hölgy kijön értük, de egyik nap Alice ki sem jött, hogy ajtót nyisson.

A férfi azonnal tudta, hogy valami nincs rendben.

Ott maradt egy ideig az ajtónál és ekkor hallott valami halk zajt a lakásból, írta a WBAZ 8.

Olyan volt, mintha valaki keservesen sírt volna. Úgy döntött, hogy azonnal cselekszi és betörte az ajtót. Bement és ott találta az idős hölgyet a földön fekve. Fel sem tudott állni.

Szegény Alice elesett és 20 órán keresztül a földön feküdt, mert egyszerűen nem volt ereje felkelni. A férfi azonnal segítséget hívott és így megmentette a hölgy életét.

Alice rendkívül hálás ezért. Később átszállították őt egy idősek otthonába, ahol az ilyen esetek már nem fordulhatnak elő, hiszen felügyelet alatt vannak az ott lakók.

Josh és Alice továbbra is barátok és gyakran találkoznak.

A férfi időben lépett közbe és segítségéért rengeteg dicséretet kapott.

Ha Te is úgy gondolod, hogy Josh nagyon nemesen cselekedett, kérjük oszd meg barátaiddal és családoddal ezt a cikket!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá