Biztosan össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás lehet az együttélés

Az együttélés általában még azoknál sem megy zökkenőmentesen, akik régóta ismerik egymást és igazán jóban vannak. Türelem, tolerancia és kompromisszumkészség – ha ezek nincsenek meg, akkor bizony számíthatunk arra, hogy nem lesz zökkenőmentes az összeköltözés. Mindannyian különbözőek vagyunk és mindegyikünknek vannak rossz pillanatai is, arról nem is beszélve, hogy a csillagjegyek alapján is létezik kompatibilis és nem kompatibilis párosítás. Kíváncsi vagy, mit válaszolnak a csillagok arra a kérdésre, hogy összeköltözz-e a barátnőddel vagy a szerelmeddel? Cikkünkben azokat a párosításokat mutatjuk be, amelyek problémásak lehetnek!

Halak és Mérleg

A Halak és a Mérleg párosítás elsőre tökéletesnek tűnhet, hiszen egyformán romantikusak és szeszélyesek, ám gyakran hajlamosak egy képzelt világban élni.

Elrugaszkodnak a valóságtól, nem tudják megkülönböztetni az igazit a képzelttől.

Ez még nem is lenne akkora baj, ám amikor szembesülnek a valósággal és a problémákkal, rájönnek, hogy mindketten máshogyan akarják azt megoldani.

Ilyenkor kiütköznek az ellentétek: a Mérlegek kedvelik a racionalitást és szeretik kibeszélni magukból a bajaikat, ezzel szemben a Halak, akik tele vannak érzelemmel, inkább elvonulnak és magukban oldják meg a problémát.

Bak és Kos

A Bak és a Kos csillagjegyűeknek teljesen más céljaik vannak az életben. A Kosok szeretnek spontán döntéseket hozni, amelyek mások számára néha felelőtlennek tűnhetnek.

Ezzel szemben a Bakok mindig a biztonságra és a stabilitásra törekszenek. Emiatt, ha együtt kell élniük, a Kosok egy idő után türelmetlenné válhatnak.

Abban egyformák, hogy tele vannak ambícióval, a pénzügyekről mégis teljesen más elképzeléseik vannak. Míg a Bakok szívesen spórolnak és tesznek félre a nehéz időszakokra, addig a Kosok szinte egyből elköltik pénzüket.

A Bakok szeretnek elpepecselni a dolgokkal, a lassú haladás hívei, a Kosok ezt ki nem állhatják.

Rák és Vízöntő

A Rákok számára nagyon fontos az otthon, arra vágynak, hogy nyugodtan és boldogan térhessenek haza a munkából nap mint nap. Nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a dekorációra is.

Nem bánják, ha egyedül lehetnek otthon, bármikor szívesen időznek el kanapéjukon a tévé előtt, de örömmel fogadnak vendégeket is, akiknek büszkén mutathatják meg irigylésre méltó otthonukat.

Ezzel szemben a Vízöntők merőben eltérő stílust kedvelnek, amellyel hamar kiakaszthatják lakótársukat.

Míg a Rákok biztonságra és békességre vágynak, a Vízöntők a változatosság hívei és sokkal kevésbé zavarja őket a rendetlenség, mint a Rákokat.

Bika és Nyilas

A Bikában és a Nyilasban nem sok közös van, ezért egy összeköltözés problémás lehet.

Míg a Bikák szeretnek erősnek tűnni, függetlenségre vágynak, ám igen hűségesek, addig a Nyilasok túlságosan nyugodt vérmérsékletűek.

A Bikák a lakás berendezésekor nagy figyelmet fordítanak az apróságokra, a dekorációra és a külsőségekre, a Nyilasoknak viszont inkább az számít, mennyire kényelmes és praktikus például egy ágy vagy egy kanapé.

Ha párként költöznek össze, akkor az elején jól indulhat a dolog, később azonban lehetnek problémák, a Nyilasok ugyanis nem kedvelik a kötöttségeket.

Ikrek és Szűz

Az Ikrek és a Szűz nem egy jó párosítás, összeköltözés esetén pedig különösen kiütközhetnek a különbségek.

Abban hasonlítanak, hogy mindketten nagyon könnyen alkalmazkodnak az új környezethez, viszonylag jellemző rájuk a kompromisszum-készség, ám jellemzően egyikük sem szeret intézkedni, ha felmerül egy probléma, például szerelőt kell hívni.

Mindketten nagyon jól kommunikálnak, egy idő után viszont problémát okozhat az is, ha mindent ezerszer átrágnak.

Kialakulhat tovább egyfajta egyenlőtlenség azáltal, hogy a Szűz bölcs és óvatos emberként mindig pátyolgatja a kiszámíthatatlan Ikreket.

Skorpió és Oroszlán

A Skorpió és az Oroszlán bizonyos élethelyzetekben remekül tud együtt működni, ám talán mégsem ajánlott összeköltözniük.

A problémáik elsősorban a kommunikációban jelentkeznek először: képesek nagyon hamar hajba kapni valamin.

Mindketten olyan típusok, hogy szeretnek irányítani és ők diktálják a tempót. Néha kissé önzőek, vágynak a figyelem középpontjába, ezért nem csoda, ha gyakoriak köztük a drámai és feszült helyzetek.

Szerencsére azért nem reménytelen az ő esetük, amennyiben képesek kompromisszumokat kötni, megtanulják elfogadni a másikat, akkor akár jól is elsülhet az összeköltözés.

Forrás:

bien

Szólj hozzá