Felrobbantotta a netet a szerelmespár fürdőruhás fotója: a kigyúrt pasi és plus size kedvese példát mutatnak mindenkinek

Ha egy pasi alaposan ki van gyúrva, mellé már csak olyan nőt tudunk elképzelni, aki hasonló testi adottságokkal büszkélkedik?

Millió sztereotípiával kell megküzdenünk nap mint nap, ha pedig párkapcsolatban élsz, lehet, hogy láttad már a kérdést pár ember szemében, amikor rád és kedvesedre pillantanak: “Miért épp vele??”.

És az is lehet, hogy szingliként, amikor az esti buliban megpillantottál egy félisten pasit egy nagyon is átlagos csaj oldalán, egész este azt kérdezted magadtól: vajon mi a fenét eszik rajta??

Nemrég Jazzy, a blogger mutatott az interneten egy fotót, ami pillanatok alatt végigsöpört a világhálón. Az asszonynak és férjének gyermekei vannak, boldogok együtt, fürdőruhában azonban látszik, hogy vannak dolgok, amikben nagyon is különbözőek: ez pedig a testalkatuk.

A pár 14 éve él együtt, az asszony a posztjában azonban leírja, milyen az élet egy teljesen más testalkatú emberrel. Férje fittnek született, a mai napig istenien néz ki, ő viszont hosszú évek óta küzd a pluszkilókkal, a terhességi csíkokkal és a narancsbőrrel.

Over the years this man has loved every curve, every roll, and every stretch mark on my body. I never understood why! • How could he love something that isn't "perfect"? How could a man who was "born fit" love someone like me! I don't have a flat stomach, I jiggle when I walk, hell if I run up the stairs to fast my body claps (lmao)!! But now I see I do have the "perfect" body!! Every roll, every curve and every stretch mark is put on me just perfect to make both of us happy!!! I love my body and I finally see why he does too!! • • Photo credit: @ryanwmedia • • • #effyourbeautystandards #effyourbodystandards #everyoneisbeautiful #tummylove #youarebeautiful #aspiringmodel #aspiringplussizemodel #celebratemysize #curvysensedoll #confidence #lovemybody #lovemybelly #loveyourbody #selflove #summerbody #bikini #bikinibody #bodylove #bodypositive #bodypositivity #womenofallsizes #support #love #positive #plussize #positivity #plussizegang #positivevibes #youarebeautiful

A post shared by Jazzy (@a_body_positive_jazzy) on

“Az évek során ez a pasi beleszeretett minden plusz kilómba, és a narancsbőrömmel és a bőrhibáimmal együtt imád. Sosem értettem, ez hogyan lehetséges, hogyan tud szeretni valakit, aki ennyire tökéletlen? Hogyan tud egy férfi, aki sportosnak született, egy ilyet nőt szeretni? Nincs lapos hasam, amikor sétálok, hullámzik a hájam, és nem könnyű felmennem egy-egy lépcsőre, mégis úgy érzem, tökéletes a testem! Tökéletesek a pluszkilóim, a cellulitiszem és a terhességi csíkjaim – hiszen ezekkel imádjuk egymást.”

Az anyuka rengeteg kommentet kapott a fotója alá: sokan azt kifogásolják, hogy ezzel az egészségtelen életmódot hirdeti, mások szerint viszont szuper dolog, hogy vállalja önmagát.

Te mit gondolsz?

Forrás:

joy

Szólj hozzá