Az idős hölgy épp pénzt vett ki a bankautomatából, amikor három fiatal férfi közeledett felé és vette kerül őt. Nem tudták, hogy pórul járnak!

Az idős hölgyeket mindig lenézik… mert gyengék, mert lassan mozognak, mert öregek. Viszont sokan elfelejtik, hogy valaha ők is voltak fiatalok és erősek ahogyan azt is, hogy valakinek a kora csak egy szám.

Ezt a leckét Piper Dumitru, Florin Geblescu és Felix Stoica is megtanulta egy életre és soha többet nem követik el ugyanezt a hibát. Legalábbis miután kijöttek a börtönből!

Nézzük csak meg mi is történt! Először is ismerd meg a 77 britt Winifred Peelt, aki az elmúlt napokban vásárlásba indulva megállt egy közeli bankautomatánál, hogy pénzt vegyen ki. Ekkor közelített felé és vette körül őt három fiatal férfi.

A fennebb felsorolt három férfi kikezdett a nővel, Piper (balról az első) pedig meglökte őt és megpróbálta elvenni a pénzét.

A felháborodott Winifred megfogta Piper kapisonját és attól fogva verte be többször is a fiú fejét az automatába. A megrémült fiúk mind elszaladtak, de szerencsére a rendőrség a közelben volt és hamar elkapta őket.

A tény, hogy Piper elfeledte levenni magáról a kapisonos pulcsiját menekülés közben még egyszerűbbé tette a hatóságok dolgát az azonosításban. Brávó Winifred. Mi is, ahogyan sokan mások, le vagyunk nyűgözve a bátorságodtól!

Taps, taps!

Hogyha téged is lenyűgözött a 77 éves hölgy története, ne feledd el megosztani Facebook-on!

Forrás:

oszdmeg

Szólj hozzá