Mindenkit felismersz? Így néznek ki ma az ‘N Sync tagjai

Nem mindenkinek tett jót az eltelt 22 év.

Emlékszel még rájuk?

Az ‘N Sync a kilencvenes évek egyik legikonikusabb csapata volt. 1995-ben alakultak és számtalan fülbemászó sláger kötődik a nevükhöz. A Backstreet Boys legnagyobb riválisa volt az öttagú fiúzenekar, akik rikító öltözködésükkel, tánctudásukkal és zselézett frizkójukkal tökéletesen belepasszoltak a kilencvenes évek szirupos valóságába. Azóta eltelt 22 év, a srácok pedig rengeteget változtak.

Justin Timberlake

Akiről manapság talán a legtöbbet hallani, az Justin Timberlake. Zenei karrier, filmszerepek és gyönyörű feleség, család. Talán Zsüsztin az, aki legjobban meg tudta ülni a hirtelen jött népszerűség lovát, de persze a többiek is erősen próbálkoznak/próbálkoztak.

JC Chasez

JC volt a másik “erős” karakter, úgy is mondhatnánk, hogy neki volt a csapatban még hangja, így Justin mellett ő énekelt a legtöbbször a dalokban. A csapat szétválását követően maradt a zenei bizniszben és egy ideig a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalben szerepelt.

Lance Bass

Lance volt a csapat félénk karaktere. Miután elváltak útjaik a zenekarral, az énekes filmezésbe kezdett. Több sorozatban is szerepelt, sőt a Szombat esti láz amerikai megfelelőjében a Dancing With the Stars-ban is versenyzett, ahol a harmadik helyet kaparintotta meg. 2006-ban jelentette be, hogy a saját neméhez vonzódik.

Chris Kirkpatrick

Chris sokáig kerülte a reflektorfényt, igen visszafogott életet élt az ‘N Sync után. 2008-ban egy valóságshowban tűnt fel újra, de azóta nem igazán lehetett hallani felőle.

Joey Fatone

A csapat vagány arca teljesen otthagyta a könnyűzenei ipart. Több Broadway színdarabban is játszott, azonban nem ebben találta meg a boldogságát. A legfrissebb infók szerint egy hot dog standot üzemeltet Floridában, Fat Ones márkanév alatt.

Még mindig jó barátok

Úgy tűnik, hogy az eltelt 22 év nem tudta a srácokat szétszakítani. Egy közös fotót is psoztoltak nemrég az Instagram oldalukra, ahol együtt bandáznak éppen.

What an adventure with these guys. Loved having them all come together for my last birthday party.

A post shared by JC Chasez (@jcchasezofficial) on

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá