Ezek a rossz tulajdonságaid csillagjegyed alapján

A különböző csillagjegyek szülöttei nemcsak kedves és pozitív tulajdonságokkal vannak felruházva, hanem számos hiba és negatív személyiségjegy jellemzi őket. Íme ehhez egy rövid útmutató!

Kos

A Kosoknak megvan az a veleszületett tulajdonságuk, hogy szeretnek parancsokat osztogatni és másokat könnyen kiosztanak, amivel könnyen megbánthatnak bárkit.

A Kosok azt hiszik, mindig tudják mi a jobb és ennek kategorikusan szót is adnak.

Szeretnek tetszésük szerint “rendet tenni” mások fejében, irányt mutatni másoknak.

Szóljon mellettük az, hogy nincs titkos stratégiájuk és teljesen jó-szándékúan teszik azt, amit tesznek. Nehezen tűrik, ha nem osztják véleményüket, makacs személyiségük megnehezíti a velük való együttélést.

Bika

A Bikák mottója a “Lassú víz partot mos”, ez az életfilozófiájuk és abszolút e szerint élnek.

Természetük rendíthetetlenül makacs, senki sem tudja őket semmiről meggyőzni.

Halmozzák javaikat, lassan de biztosan érik el céljaikat. Óvatosak mindenben, amit tesznek, de éppen ezért tudnak kényelmes otthont teremteni.

Ikrek

Elbűvölő, karizmatikus, csábító személyiségek, akiket soha nem lehet teljesen kiismerni, éppen ezért gyakran felszínes az, amit mutatnak magukról.

Az embereket vagy elbűvölik vagy teljesen csalódnak bennük, de képtelenek igazán megismerni őket, mert mindig van egy másik arcuk is.

Az Ikrek saját magukat sem ismerik igazán, sokszor saját maguknak mondanak ellent. Szükségük van mindig valakire, akivel beszélhetnek, egy mentális támaszra, akitől visszajelzést kaphatnak önmagukról.

Rák

A Rákok uralkodó bolygója a Hold, éppen ezért hangulatuk megdöbbentően ingadozik, és minden külső hatásra reagál. Nehezen mondanak le a megszokott dolgokról, hajlamosak magukhoz láncolni embereket, emlékeket, tárgyakat és soha nem elengedni azokat.

Nehéz a Rákokat megérteni és kedvükben járni. A céljaik felé cikk-cakkban közelítenek, nem erősségük az egyenes és legrövidebb út megtalálása.

Kerülik a feltűnést és sokszor a dicséret is zavarja őket. Ha van okuk is büszkének lenni, sokszor el sem mondják senkinek.

Oroszlán

Az Oroszlán negatív tulajdonságait elsősorban “karmainak” köszönheti, de ezt megpróbálja nem mutatni másoknak, ám néha nála is kibújik a szög a zsákból. Szavaival és tetteivel könnyen megbánthat másokat, mert elsősorban mindig önmagára gondol.

Az Oroszlánok fő problémájuk mégis az, hogy nem tudják kik is ők valójában, mert bár törekednek határozottnak, céltudatosnak és sikeresnek látszani, lelkük mélyén könnyen behódolnak a hízelgéseknek, anyagi javaknak és lustaságnak.

Ők azok, akik szinte igénylik, hogy kiszolgálják őket, vagy legalábbis segítséget nyújtsanak nekik a mindennapjaik megtervezésében.

Szűz

A Szűzek hálát adhatnak azért, hogy a modern időkben élnek, amikor léteznek antibiotikumok, tisztító és fertőtlenítő szerek. A Szűzek köztudottan félnek a fertőzésektől, piszoktól, rizikós helyzetektől.

Ugyanakkor erősen ragaszkodnak a jól bevált dolgaikhoz, nem rugalmasak és nehezen viselik a kritikát.

Ellenben ők szívesen kritizálják környezetüket. Mellettük legyen szólva, kritikáikat mindig segítségül szánják és mindig tisztelettudóan közlik. Képtelenek mocsokban és káoszban élni, így mindig addig dolgoznak, míg ezt meg nem szüntetik környezetükben.

Mérleg

A mérlegelés az életed feladata, bármiről is legyen szó – kapcsolatok, ruhák, tervek, menük. Folyamatosan analizálsz mindent, fontolóra veszed a dolgok minden vetületét.

Ugyanakkor ravasz is vagy, mert bár mérlegelsz, pontosan tudod mit akarsz és hova akarsz kilyukadni.

Könyörtelen bájjal rendelkezel, édes, kedves, fényes személyiséged elbűvöl másokat, ezért ha fájdalmat okozol, az váratlanul és súlyosan lecsap másokra.

Skorpió

Soha nem ismeri be egy Skorpió, hogy vannak rossz tulajdonságai is – ugyanis ha vannak is, büszke rájuk. Ha valaki útjába áll, könyörtelenül bosszút áll, mérgező csípése pedig halálos.

Szereti a testi gyönyöröket, a pénzt és a jólétet, ezért pedig képes minden eszközzel harcolni. Egy Skorpióval nem jó ujjat húzni, ezért jobb, ha félreállunk az útjából!

Nyilas

Rosszul reagálsz arra, ha az élet stabil. Utálod az unalmat és megszokást, ezért nehéz veled a házasélet és a munkában is szélsőségesen tudsz teljesíteni.

Ha az igazságot kell közölnöd valakivel, akkor kendőzetlenül teszed és nagyrészt nyers modorral.

Hajlamos vagy szélsőséges reakciókra – egyik pillanatban egzisztenciális szorongás fog el, másik pillanatban friss lelkesedéssel vágtatsz egy új cél után.

Bak

A Bakok soha nem adják fel, igyekvő személyiségek – könnyen vállalnak be munkákat, próbálják álmaikat megvalósítani. Mégis mindig gyászosak és elégedetlenek. Hogy miért? Mert egy részük visszatartja őket – lazsálnak, szórakoznak, drága helyeken buliznak.

Rossz a konfliktuskezelő képességük, ezért minden ilyen helyzet a kelleténél több ideig lehangolja őket. Szerencsére sokáig élnek, így van idejük arra, hogy jobbra fordítsák a dolgokat.

Vízöntő

Szeretetre méltó, humanitárius személyiségek, csodálatos életfilozófiával és bölcs objektivitással.

A probléma csak az, hogy annyira idealisták, hogy úgy érzik, semmi sem olyan, mint ahogyan azt elképzelték, ezért folytonos csalódás az életük.

A világot akarják meghódítani, pedig lehet, hogy először közvetlen környezetükkel kellene kezdeni. A jegy szülöttei félnek az intimitástól, ezért sokszor távolságtartónak tűnhetnek.

Halak

A Halak talán a legérzékenyebb jegy az összes közül, és ez sokszor átok is lehet. Nehezen másznak ki a konfliktusokból és lassan felejtenek ahelyett, hogy megpróbálják túltenni magukat a nehézségeken.

Hajlamosak öngólokat elkövetni, és ártani maguknak őszinteségükkel vagy túlérzékenységükkel. Gyakran van kevés önbizalmuk, hajlamosak mások szolgájává válni, mártírkodni vagy nagy áldozatokat hozni.

Forrás:

bien

Szólj hozzá