Hogyan kell baromi hangosan fütyülni? Ma megtanítjuk neked

Ha mindig is szerettél volna igazán hangosat fütyülni, olyat, amilyet csak a jampik tudtak a boldogabb időkben, de sosem sikerült elsajátítanod, mert sosem volt, aki lépésről lépésre megmutatta volna, hogy hogyan csináld, akkor elérkezett a te időd. Ma, itt az Octa hasábjain képekkel illusztrálva mutatjuk meg neked, hogy fütyülj 4 ujjal nagyon hangosan.

Ha focibírót megszégyenítő módon akarsz füttyenteni, akkor kövesd az alábbi 4 egyszerű lépést. Mint minden újonnan tanult dolog, némi gyakorlást ez is megkíván, de nem nagy ördöngösség. Tehát, hogyan kell fütyülni? Így.

1; A két-két mutatóujjadból és középső ujjadból alkoss egy “A” betűt úgy, ahogy a lenti képen is látod.

2; Formázz kört a szádból úgy, hogy a felső és alsó ajkaidat kissé befelé húzod a fogaidra. Ez egy pici gyakorlást kívánhat, míg a tökéletes szájtartást meg nem találod.

3; Most a nyelvet a megfelelő helyzetbe kell mozgatni, amihez az ujjaid fognak segédkezni. Emeld fel a nyelved, majd az ujjaidat nyomd a nyelved alsó részének, és óvatosan nyomd lefelé. Figyelj rá, hogy az ujjaid negyedénél ne legyen több a szádban. A nyelvednek most görbe, visszahajló pozícióban kell lennie.

4; Közepes erősséggel fújd ki a levegőt. Ha jól csináltál mindent, akkor a kiáramló levegőt az alsó ajkadon fogod érezni egy hangos fütty kíséretében. Ha a levegőt a felső ajkadon is érzed, akkor csökkentsd a levegő útját az ujjaiddal.

Forrás:

octa.hu

Szólj hozzá