Vicces horoszkóp árulja el, hogy mennyire őrülnek meg a csillagjegyek, ha havibajuk van

Tőled mire számíthat a környezeted „azokon a napokon”?

Természetesen elsősorban a nőknek szól a vicces havibaj horoszkóp, de azért a férfiaknak sem árt tisztában lenniük azzal, hogy a párjuk mennyire őrül meg ilyenkor, hiszen az Ikrek például baltával támadna, ha megtehetné.

Kos: Egyébként sem róla mintázták az önuralom szobrát, hiszen hirtelen gerjed haragra, könnyen elveszti az eszét és egy igazi időzített bomba, aki felrobban, ha megérkezik a havibaja. Ilyenkor a Kos nő egész nap morog, duzzog.

Csak próbáljon valaki hibázni a környezetében, arra azonnal lecsap és ízekre szedi a szerencsétlent. Emellett kiordítja magából a feszültséget, mert azt nem teheti meg, amire igazán vágyik, tehát nem törheti össze a berendezést és puskával sem lövöldözhet, pedig szívesen megtenné.

Bika: Habár képes lenne még a kedvesét is megenni, nem olyan vészes, bár attól rosszul lehet az ember, ha azt látja, hogy a Bika nő fagyit eszik a rántott hús mellé, vagy valami hasonló, borzalmas kombinációval tömi magát.

Emellett romantikus drámákkal, szomorú filmekkel kínozza magát, mert neki a kiadós sírás segít kiereszteni a gőzt. Mivel a havibaj idején érezhetően érzékeny a Bika nő, ezért alaposan meg kell gondolni, hogy ilyenkor mit mond neki az ember, mert egy rosszul megválasztott szó, és már hisztizik, sír.

Ilyenkor a legszívesebben a Bika nő elutazna egy lakatlan szigetre, hogy jó távol legyen a világtól, kimerülésig nézhesse a kedvenc sorozatát, miközben koktélokat szürcsölget.

Ikrek: Egyébként is kettős jegy, de havibaj esetén az Ikrek nő úgy viselkedik, mintha tudathasadása lenne. Az egyik percben barátságos, majd a következőben letépné az illető fejét. A nehéz napjain szabályosan kivégzi a környezetét egy-egy durva megjegyzéssel, mert ilyenkor rátör a csipkelődés, igazmondás.

Havibaj esetén az egész világ az Ikrek nő ellenségévé válik. Titokban rombolni, pusztítani szeretne, vagy fogna egy baltát, hogy azzal csapjon szét mindent, főleg azt az a néhány jelöltet, akit ilyenkor szemmel ki magának.

Rák: Egyébként is extrém szinten űzi az érzékenységet a Rák nő, de a nehéz napjain különösen sértődékeny és elég egyetlen szó, hogy könnyekbe törjön ki.

Próbál keveset emberek közé menni, úgyhogy inkább bezárkózik a házába és a paplan alá bújik, ha megteheti.

Ilyenkor a Rák nőnek nem csak az emberek viselkedése, hanem az egész világ fáj. Már attól depresszióba esik vagy hisztizik, ha a hírekben meghallja a klímaváltozást, vagy egy dokumentumfilmben a róka elkap egy nyulat. Ha lenne rá lehetősége, biztos megszökne a világ elől egy olyan helyre, ahol csak a szeretet és a jó uralkodik.

Oroszlán: Nagyon veszélyes az Oroszlán nő, ha nehéz napjai vannak, mert egyébként sem türelmes, de ilyenkor igazi oroszlánná változik, aki üvölt egy nagyot, ráveti magát az áldozatára, akinek elharapja a torkát.

Azokon a napokon az Oroszlán nő vérnyomása egy pillanat alatt az egekbe szökik, nem tűr ellentmondást, viccet, sőt, tulajdonképpen az embereket sem viseli el maga körül. Némi gyógyírt az adhat, ha ilyenkor elmegy vásárolgatni, ám az azzal jár, hogy minden kacatot megvesz.

A vásárlással képes kiélni magát, de azért megfordul a fejében, hogy milyen jó lenne bepattanni egy Ferrariba és azzal végigszáguldani a városon, miközben sorozatot lőne azoknak az autójába, akik napközben felidegesítették.

Szűz: Hozzá sem lehet szólni a nehéz napokon a Szűz nőhöz, akinek szabályosan begörcsöl az arca, annyira szeretné visszafogni magát, nehogy leüvöltse mindenki fejét, akivel találkozik, mert ilyenkor arra is haragszik, aki semmi rosszat nem tett ellene.

Képzeletben máris lemészárolja azt, aki csak egy rossz szót szólt hozzá, esetleg kritizálta, vagy szúrja a szemét az, amit az illető csinál.

Válogatás nélkül szedi az áldozatait, akiket szívesen a földbe döngölne, ha megtehetné.

Mérleg: Úgy viselkedik, mintha egész nap meg lenne sértődve. Próbálja visszafogni magát, mert jól tudja, hogy ezeken a napokon érzékeny és nem túl jó társaság. Ilyenkor a Mérleg nő hidegnek, távolságtartónak tűnik, amivel láthatatlanul jelzi, hogy mindenkinek jobb, ha kerülik egymást.

Emellett ételekbe és italokba öli a bánatát, hogy ne érezze a fájdalmat, miközben arról álmodozik, hogy legszívesebben bezárkózna egy könyvtárba, templomba, békés szigetre, ahol biztos, hogy senki sem zavarná meg.

Skorpió: Talán a Skorpió nő a legveszélyesebb az összes csillagjegy közül, mert a többiek legalább nyíltan őrjöngenek, míg a Skorpió nő egy szóval sem említi, hogy nehéz napjai vannak. Ugyanúgy mosolyog, szórakozik, mint a hónap bármely más napján.

Persze ez csak addig igaz, amíg nem történik valami, ami nincs az ínyére. Ha valami, vagy valaki, túlfeszíti a húrt, akkor Hulk tör elő belőle és mindenkit eltapos, aki az útjába kerül. A valóságban is képes összetörni az embereket, akiket addig kritizál, kínoz, cikiz, amíg össze nem omlanak. Ha tehetné, akkor a falhoz állítana mindenkit, aki az idegeire ment, aztán tűz!

Nyilas: A Nyilas nő tényleg igyekszik, hogy ne borítson ki mindenkit maga körül. Próbál úgy tenni, mint akinek semmi baja, előveszi a műmosolyt, szeretne ugyanolyan szórakoztató lenni, mint mindig, ám érezhetően ingerlékeny.

Ha a Nyilas nőből kitör a feszültség, akkor inkább sír, elbújik a világ elől, szerelmes sorozatokat, filmeket néz és próbálja átaludni a nehéz napokat. Ha lenne rá lehetősége, akkor elrejtőzne az esőerdőben, vagy egy olyan szép és békés helyre, ahol senki sem bánthatja.

Bak: Azokon a napokon magára húz egy zord maszkot és zombiként tekint a világra a Bak nő. Teljesen rideg a környezetével szemben, nem szól senkihez sem és szereti, ha mindenki jó messzire elkerüli.

Ha valaki ennek ellenére a közelébe merészkedik, az szembesülhet a Bak nő gyilkos pillantásával, ami mellett finom utalást kaphat arra, hogy jól gondolja meg az illető, hogy mit szeretne mondani, mert letépi a fejét a nyakáról, ha valami sértőt, dühítőt merészel mondani.

Ha a Bak nő és a környezete jól taktikázik, akkor nem tör elő belőle a vérállat. Ha egyébként megtehetné, akkor szívesen bevetné magát az erdőbe, hogy ott bújjon el a barlangjába.

Vízöntő: A nehéz napokon hatványozottan érzékeny a Vízöntő nő, mert valamiért azt a következtetést vonja le ilyenkor, hogy őt senki se szereti, senkinek sem számít és neki senki sem segít.

Az önsajnálat után jön a dac, hogy akkor őt ne is szeresse senki, neki senkire sincs szüksége, és különben is mindenki elmehet a búsba, sőt, még a világot is rájuk gyújtaná, ha tehetné. A Vízöntő nő hangulata tehát igencsak ingadozó.

Az egyik pillanatban még társasággal venni körbe magát, hogy szórakoztassák, de aztán a háta közepére sem kíván senkit. Emellett a Vízöntő nő azzal ereszti ki a gőzt, hogy pezsgő kortyolgatás közben küld el mindenkit melegebb éghajlatra.

Halak: A Halak nő igazi ne bánts virág, egy árva kiskutya, aki bármelyik pillanatban elsírhatja magát azokon a napokon, ezt pedig jól látni rajta. Ilyenkor mindenki legszívesebben magához ölelné, megvigasztalná és minden jót megtennének vele, mert szeretetre vágyik.

A Halak nő legszívesebben az egész napot valaki ölében töltené, hogy simogassák, szeressék, babusgassák és vigyázzanak az érzékeny lelkére. Emellett bármikor képes megnyitni a könnycsatornáit.

A nehéz napokon fokozottan képes úgy érezni, hogy senki sem szereti, nem értik meg, és különben is minden erőfeszítés felesleges, mert semmiből sem lesz semmi. A Halak nő teljesen bedepizik azokon a napokon, és az sem bánná, ha megnyílna alatta a föld, ami elviszi Csodaországba úgy, mint Alízt.

(Forrás: noiportal.hu)

Forrás:

hir.ma

Szólj hozzá