A dolgozók hajléktalan férfit találnak aki a földön alszik – felkeltik és megtudják a szomorú igazságot

Egy héttel ez előtt az Egyesült Államok Georgia államában lévő DeKalb County Animal Services egyik dolgozója észrevett egy fiatal hajléktalant, aki éppen az ajtójuk előtt aludt. Hamarosan kiderült azonban, hogy a fiú nem választott valami biztonságos helyet az alváshoz.

Később kiderült, hogy eltűnt a legjobb barátja és nem nagyon szeretné megtalálni őt.

Egy másik ott dolgozó felébresztette őt, a fiú pedig elmondta neki, hogy eltűnt a kutyája.

A hajléktalant behívták, ott pedig elmondta, hogy az összes pénzét egy buszjegyre költötte, azt remélve hogy megtalálja házi kedvencét

A kutyát szerencsére megtalálták egy héttel később, valaki bevitte őt egy menhelyre a város másik végén.

Mivel mindannyian tudták, hogy a fiúnak nincs pénze tömegközlekedésre, kifizették neki a vonatjegyet.

Mikor a fiú megérkezett a város másik végén lévő menhelyre, az ott dolgozók térítés fizetése nélkül odaadták neki kutyáját Tátiát. A kutya tartásáért legtöbbször több száz dollárt kérnek el ilyen esetekben.

Mikor a kutya és gazdija ismét együtt voltak, nyilvánvaló volt, hogy nagyon hiányoztak egymásnak. Hiába nincs sok pénze a fiúnak, ő és kutyája között olyan nagy a szeretet, hogy az bármekkora összegnél is többet ér.

A menhely megígérte, hogy segít a fiúnak kifizetni az állatorvos és a kutyatáp költségeit. A lenti filmben láthatjuk azt a pillanatot, amikor a kutya és gazdija újra találkoznak.

Kérjük oszd meg ezt a szép filmet barátaiddal a Facebook-on!

Közzétette: Tracy Hunton Thompson – 2017. augusztus 18.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá